Julia Roberts házassága veszélybe került

Forrás: AFP/David Buchan -
Julia Roberts házasság válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 éve tartó házasságáért küzd Julia Roberts, de sokak szerint csak a gyerekeik miatt vannak együtt.

Julia Roberts és férje, Daniel Moder három gyönyörű gyermeket nevelnek: az ikerpárt, Hazelt és Phinnaeust, illetve Henryt. Bennfentes információk szerint nekik köszönhető, hogy a szülők még nem távolodtak el teljesen egymástól, ugyanis a gyerekeken kívül semmi másban nem értenek egyet.

Julia a családfenntartó, de ez őt egyáltalán nem zavarja, sőt. Szeretné, ha a férje is elfogadná a háztartásbeli férfi szerepét, ám Daniel erről hallani sem akar. A 49 éves színésznő állítólag azt sem nézi jó szemmel, ha Moder nélküle, a barátaival tölti az idejét néhány napig.

Julia Roberts és Daniel Moder a válás szélén állnak Forrás: AFP/David Buchan

A sok konfliktus miatt a férj végül vett egy kis birtokot, és elköltözött a családi fészekből, de a gyerekek sok időt töltenek nála, és Juliával igyekeznek mindent úgy csinálni, ahogy a kicsiknek a legjobb. A barátaik szerint nem valami fényes a helyzetük, de egyáltalán nem menthetetlen.

"Együtt vacsoráznak, a gyerekek miatt mindent megtesznek, de külön helyen térnek nyugovóra. Viszont nagyon szeretik egymást, és ha újra fel tudják éleszteni a tüzet, még biztosan megmenthető a kapcsolatuk" – írta meg a Hot! magazin.

Nemcsak Julia kapcsolata van válságban, Nicole Kidman házassága is romokban hever, párterápiára járnak a kedvesével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.