Klapka György fiát, Dennist a szerelem mentette meg a drogoktól

Forrás: TV2 -
Klapka Dennis Klapka György szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György halála az egész családot lesújtotta, mégis mindenki azért izgult, vajon fia, Dennis hogy bír majd el a gyásszal. A fiú ugyanis korábban súlyos depresszióval és drogfüggőséggel küzdött. Féltek, hogy visszaesik, de erről szó sincs! Dennist egy szerelem mentette meg, így édesapja halálát is jól tudta kezelni.

Klapka György halála az egész családot megrázta, de lassan mindenki megtalálja a helyét a nagy veszteség után. Az aranyember lányát is megviselte ez az időszak, mégis mindenki Klapka György fiáért, Dennisért aggódott. A fiú ugyanis korábban súlyos depresszióval küzdött, és drogproblémái is voltak. Akkor csúszott ki végleg a talaj a lába alól, amikor Mary Zsuzsi meghalt, így nem csoda, hogy féltették őt édesapja halála után. Azonban aggodalomra nincs ok, Dennis életét egy szerelem megmentette, már nincsenek problémái, így édesapja halálát is tudta kezelni.

Klapka Dennis és Klapka György Forrás: TV2

A fiatal lánnyal sorsszerű volt a találkozásuk. Helga a tévében látta meg véletlenül a fiút és apját, amint Denis problémáiról beszéltek. A lány pedig elhatározta, segít neki. Találkoztak, és szerelem szövődött köztük.

"Ritkán televíziózom, de valami isteni sugallattól vezérelve bekapcsoltam a tévét. Megláttam Gyuri bácsit és Dennist"

– mesélte a Best magazinnak Helga, aki biztosított mindenkit arról, hogy Dennis jó fiú lett. "Dennis már nem drogozik. Egy ügyfélszolgálaton dolgozik, szóval rendes fiú lett belőle" – mondta a lány, aki elárulta, a fiút megviselte apja halála, de sírni nem látta. "Sokan mondják, Gyuri bácsi nem szerette eléggé a fiát, de ez nem igaz. Szerette őt, csak nem volt képes igazán kimutatni. Félt attól, hogy a fia elgyengül (...), esetleg visszaesik" – mesélt Dennis és apja kapcsolatáról Helga. Azt is elárulta, nem tudják, örököl-e valamit apja után, de mindketten dolgoznak, meg tudnak élni kettejük jövedelméből.

"Apu, már halott vagy?" - kisgyerekek legrémisztőbb beszólásaihttp://www.life.hu/csalad/20170223-a-legremisztobb-dolgok-amiket-gyerekek-mondtak.htmlA gyerekek gyakran szoktak fura, vicces dolgokat mondani, aranyköpéseket, amiket aztán az egész család évekig emleget. A mókás beszólások mellett azonban tudnak rémisztő pillanatokat is okozni, olyanokat, amiktől a szülőknek még a hátán is feláll a szőr. A következő rövid, rémes történeteket a Reddit nevű közösségi oldalon osztották meg egymással a felhasználók. CsaládOrigoVajna Timi a gyerek miatt költözik Amerikába?http://www.life.hu/csalad/20170224-vajna-timi-a-gyerek-miatt-koltozik-amerikaba.htmlVajna Timi nemrég jelentette be, hogy átteszi székhelyét Amerikába, mivel állampolgár akar lenni. A kiköltözésnek azonban lehet egy titkos célja is: lehet, hogy ott tervezi a lombikbébiprogramot! Család--Egynapos babafotót mutatott Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170224-egynapos-babfoton-a-kis-tronorokos.htmlMegszületett Dancs Annamari és Kiskero első kisfia, Ádám. Íme, a fotók az újszülöttről! CsaládOrigoÖrdög Nórára nem hat a hisztihttp://www.life.hu/csalad/20170224-ordog-nora-nem-enyhul-meg-a-hisztitol.htmlÖrdög Nóra kétgyerekes édesanyaként pontosan tudja, mi az a hiszti, ám nem enyhül meg a trükkös gyerekmegoldásoktól... Család--Harry herceg féltékeny Vilmos családi életére http://www.life.hu/csalad/20170223-harry-herceg-irigyli-batyja-csaladi-eletet.htmlNem is gondolnánk, hogy boldog párkapcsolata ellenére Harry mégis a bátyja családi életére irigy. Család--Julia Roberts házassága veszélybe került http://www.life.hu/csalad/20170223-julia-roberts-hazassaga-romokban-hever.html15 éve tartó házasságáért küzd Julia Roberts, de sokak szerint csak a gyerekeik miatt vannak együtt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.