Hajdú Péter nem mutatta még be gyerekeinek barátnőjét

barátnő Hajdú Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben már tudják, hogy Hajdú Péternek új barátnője van, és sokan már látták is Eszter fotóját. Péter gyermekei azonban nem találkoztak még apjuk új kedvesével. Mivel a műsorvezető számára ők az elsők, sokat számít majd, hogy hogyan fogadják Esztert!

Hajdú Péter és barátnője lelepleződtek, hiába nem akarták még világgá kürtölni kapcsolatukat, a szemfüles emberek elől nem tudtak elbújni. Kiderült, hogy Péter új barátnőjét Eszternek hívják, 28 éves és még nagyon friss a kapcsolatuk. A műsorvezető is elismerte, hogy együtt járnak, így már mindenki tudja, ki is az ő barátnője, kivéve a gyerekeit.

Hajdú Péternek a gyermekei az elsők Fotó: Mudra László /Origo

Hajdú Péter nem mutatta még be új kedvesét Noncsinak és Dávidnak, és erre egyelőre nem is fog sor kerülni. Mivel a műsorvezető számára ők a legfontosabbak, Péter és Eszter kapcsolatában sorsdöntő lehet, hogyan fogadják majd ezt a gyerekek. "A gyerekeknek már beszéltem Eszterről, de még nem mutattam be őket egymásnak. De ha akarják, bármikor megismerhetik. Mivel a legjobbat szeretném nekik, rájuk bízom a döntést. Ha kíváncsiak rá, találkozni fognak vele, ha nem, semmi nem lesz kötelező. Ha Eszter szimpatikus nekik, együtt is szervezhetünk programokat. De mivel tényleg ők a legfontosabbak, ha ez nem fog megtörténni,

azt is el tudom képzelni, hogy az esetleg majd velem élő párom ne legyen otthon, amikor a gyerekekkel vagyok"

- árulta el Hajdú Péter a Borsnak. Azt persze nem tudni, hogy Kata mennyit árult már el a gyerekeknek apjuk új kapcsolatáról.

Így reagált Sarka Kata Hajú Péter új barátnőjére

Sarka Kata folyamatosan mondogatta, hogy Petinek van új kapcsolata, és igaza lett. Tudni azonban mégis más, mint sejteni. A nagy bejelentés után mindenki árgus szemekkel figyelte, Kata hogyan reagál majd. Szavak helyettezt tette a hamarosan volt feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.