Sebestyén Balázs a kisfiairól posztolt - Fotó!

Forrás: Fb / Morning Show -
család nyaralás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos fotót posztolt közösségi oldalára Sebestyén Balázs: kisfiai nyaralás közben egy napernyő alatt várják, hogy elálljon az eső...

Nagy öröm a rádiós műsorvezető rajongóinak, ha a sztár a gyerekeiről tesz közzé fotót, ugyanis ez nagyon ritkán történik meg.

Ezúttal a családi nyaraláson kapta lencsevégre két kisfiát,

ahogy várják, hogy elálljon az eső. Sebestyén Balázs ezzel a fotóval gratulált Deák Kristófnak az Oscar-díjhoz.

"Nézve Őket, még a szakadó eső sem bosszantja az embert! Ma megint jó egy kicsit magyarnak lenni, gratulálok Deák Kristófnak az Oscar-díjhoz! Hatalmas siker ez ennek a pici országnak!" – írta a képhez a sztárapuka.

Sebestyén Balázs így bújócskázik a kisfiával, Noellel

A rádiós műsorvezető nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, főleg, ha a gyermekeiről van szó. Most viszont újból kivételt tett.
Hajdú Péter nem mutatta még be gyerekeinek barátnőjéthttp://www.life.hu/csalad/20170227-hajdu-peter-nem-mutatta-meg-be-gyerekeinek-a-baratnojet.htmlA legtöbben már tudják, hogy Hajdú Péternek új barátnője van, és sokan már látták is Eszter fotóját. Péter gyermekei azonban nem találkoztak még apjuk új kedvesével. Mivel a műsorvezető számára ők az elsők, sokat számít majd, hogy hogyan fogadják Esztert! CsaládFotó: Mudra László - OrigoVissza akarja szerezni 10 hónapos kislányát Damu Edinahttp://www.life.hu/csalad/20170226-vissza-akarja-szerezni-10-honapos-kislanyat-majat-damu-edina.htmlAlkoholproblémái miatt jó ideje kórházban van Damu Edina, ám egy bennfentes szerint egyre jobban van, 4 hónapja nem iszik, és jó esélye van a gyógyulásra. Család--Fájdalom, kitartás, megkönnyebbülés - Fotókon a szüléshttp://www.life.hu/csalad/20170226-sokkolo-fotokon-a-szules.htmlMegdöbbentő fotók mutatják be, min mennek keresztül az édesanyák, amíg világra hozzák gyermeküket. Család--Egynapos babafotót mutatott Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170224-egynapos-babfoton-a-kis-tronorokos.htmlMegszületett Dancs Annamari és Kiskero első kisfia, Ádám. Íme, a fotók az újszülöttről! CsaládOrigoKozák Danutának kislánya leszhttp://www.life.hu/csalad/20170225-kislanyt-var-kozak-danuta.htmlKozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakos karácsonykor jelentette be a közösségi oldalán, hogy kisbabát vár. Most friss hírekkel jelentkezett. Család--Sarka Kata az édesanyja nélkül összeroppant volnahttp://www.life.hu/csalad/20170223-sarka-kata-osszeroppant-volna-edesanyja-nelkul.htmlMég nem mondták ki a válást, de Sarka Katának és Hajdú Péternek a gyerekeiken kívül nincs közük egymáshoz. Hajdú Péternek már van új kapcsolata, ahogy a hírek szerint Sarka Katának is. Az egykori feleség azonban bevallotta, édesanyja nélkül összeroppant volna az elmúlt időszakban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.