Bizarr családi fotók apákról és lányaikról

Forrás: awkwardfamilyphotos.com -
bizarr fotó lány család apaság apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet legmélyebb bugyraiban, ha kitartóan keres az ember, rengeteg furcsa, már-már bizarr dologra lehet bukkanni. Ilyenek például a kicsit félresikerült családi fotók is, amik ahelyett hogy meghittséget sugároznának, inkább mérhetetlenül kínosak, vagy egész egyszerűen hátborzongatóak. A következőkben ilyen, kissé bizarr apa-lánya fotókból válogattunk.

Az a pillantás...

Ez a beállítás, az a pillantás... Annyi minden nem stimmel ezen a képen, hogy hirtelen nem is tudja az ember, min képedjen el először.

Forrás: slackernetwork.com

Az a bizonyos szüzességi fogadalom

Egy korábbi cikkünkben már részletesen kiveséztük az Amerikában oly beteg divatos ceremóniát, mikor is a tizenéves keresztény lányok egy szimbolikus esküvőn megfogadják édesapjuknak, hogy érintetlenek maradnak a házasságukig. A fogadalom megpecsételése gyanánt az apukák gyűrűt húznak lányuk ujjára, akiknek esküje szerint „Az Úr lesz a férjük, az édesapjuk a barátjuk" – vagyis a kislányok erényére onnantól kezdve apjuk fog vigyázni. Erről a kissé hátborzongató szokásról készített David Magnusson svéd fotós egy sorozatot.

Forrás: davidmagnusson.se

Cicis hableány és apukája

Szürreális látvány, ahogy a körülbelül 6-7 éves kislány, hatalmas műcicikkel a nyakában vonul apukája előtt, miközben ő vállán viszi utána indokolatlanul hosszú sellőuszonyát.

Forrás: lionsdenu.com

A vadon szava

Valószínűleg (legalábbis ezt szeretnénk hinni) az apukán is van egy apró méretű fürdőnadrág, de ezt a képet olyan tökéletesen komponálták meg, hogy első pillantásra nehéz elvonatkoztatni attól a gondolattól, hogy a férfi tök pucéran pózol két gyerkőcével.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

A szépség és a fürdőköpeny

Rengeteg lány szokott édesapjával fotózkodni a várva várt iskolai bál előtt. Ám közülük csak kevesen vannak, akik olyan szerencsések, hogy apjuk egy szál fürdőköpenyben pózoljon mellettük.

Forrás: awkwardfamilyphotos.com

És egy kis hazai...

Tavaly februárban rengeteg rajongónál verte ki a biztosítékot az a családi kép, amin Berki Krisztián szájon puszilta kislányát, Natasa Zselykét. Hogy bizarr, vagy sem? Mindenki döntse el maga. Az ominózus képet itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.