Csollány Szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta Csollány Szilveszter látja el a "háziasszonyi szerepeket" a családjában. A sportoló felesége nagyon elfoglalt, Judit ugyanis egy fogászati klinikán az asszisztensek vezetője. Szilveszter pedig csak a hét két napján van lekötve, amikor edzéseket tart Ausztriában. 

"Korábban rengeteg áldozatot kellett hozniuk értem, eleget voltam önző a sport miatt, most itt az ideje, hogy visszaadjak mindent. Semmi bajom a WC-pucolással vagy a rendrakással, bár bevallom, a ruhák elpakolását nem kedvelem. Szerencsére nevelő célzattal rá tudok szólni a lányokra, hogy rakják el ők a tiszta ruhákat a szekrénybe" – mesélte Csollány, akitől a főzés nem áll távol, így örömmel vállalta el a Konyhafőnök sztáros évadában való szereplést.

Csollány Szilveszter Forrás: Lantos Gábor

Csollány a Blikknek arról is beszélt, hogy soha nem lenne többé az élsport része, az ugyanis sok időt venne el a lányaival töltött időből.

"Egy világverseny, egy olimpiai felkészülés ugyanakkora elhivatottságot kíván az edzőtől is, mint a versenyzőtől. Rengeteg lemondással jár, amelyben én már nem szeretnék részt venni. Többet ér, hogy ennyi időt lehetek a lányaimmal. Ráadásul az a nyugalom, amit megteremtettünk magunknak, aranyat ér. Judit is boldog, hiszen miközben karriert csinál, tudja, hogy Kitti és Kincső eljutott az összes különórára, megcsinálta a leckéjét, és a ház is rendben van. Persze hajthatnám én is a még többet, de nekünk most így jó. Nem leszek soha gazdag ember, de azt hiszem, mi így vagyunk boldogok" – fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.