Damu Roland nem nevelheti a kislányát, Maját

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland gyámhatóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland kislányát a sógornője neveli, de a színész szerette volna magához venni a kicsi Maját. Arra hivatkozott, hogy a kislányt nem nevelik jó körülmények között, de a gyámhatóság elutasította a kérelmét.

A kicsi Maja egyből a születése után Damu Roland sógornőjéhez került, ő lett a kislány teljes jogú gyámja. Ebbe akkor a színész is beleegyezett, de azóta megváltozott a véleménye. Arra hivatkozva, hogy a gyermek alultáplált, koszos, a nagymama pedig iszákos, eljárást indított.

Szerette volna magához venni a kicsit.

Eldőlt: nem kerülhet Damu Rolandhoz a kislánya Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A körülmények is megfelelőnek tűntek, hiszen a színésznek új párja volt, aki nagy örömmel nevelte volna Damu lányát, de azóta ez a kapcsolat véget ért, a volt kedvesének egzisztenciális háttere nélkül a színésznek esélye sem volt, hogy megkapja a gyámságot, ráadásul a vádjait is alaptalannak találták.

"A gyámhatóság elutasította az apa kérelmét, mert a volt párja közben szakított vele, és meggondolta magát.

Maja közben egyéves lett, járni és beszélni kezdett, a háziorvos és a védőnő szerint korát meghaladóan fejlett. A gyámhatóság és a rendőrség sem látta veszélyeztetve" – mondta a sógornő a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.