Családi fotón Csobot Adél és Istenes Bence és a kis Nátán

Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ébredés pillanatait örökítette meg kis családjával Istenes Bence. 

Ahogy Csobot Adél, úgy Istenes Bence is szívesen oszt meg magukról fotót a közösségi oldalain. Az utóbbi időben azonban kevesebbet vannak együtt, mint szeretnék, kétlaki életet élnek, ugyanis Bence Németországban dolgozik, ez a fotó is ott készült. "Imádom az ilyen reggeleket" - kommentálta fotoját Bence.

Lótifuti lesz, nem bánja

Istenes Bence hamarosan azonban új munkahelyével, a német tévével másfél hónapra külföldre utazik a Survivor forgatására, ahol lótifuti lesz. Nem bánja azonban, hogy becserélte itthoni karrierjét. A munkahelyváltás legnehezebb része egyébként az, hogy párjával, Csobot Adéllal és kisfiukkal, Nátánnal nem lehetnek mindig együtt. Ugyan Bence sokszor utazik haza, és Adélék is meg tudják látogatni, de a Survivor másfél hónapos fogatására nem mehetnek Bencével, illetve ők csak nyáron költöznek ki végleg Németországba a családfő után.

"Nem bánom, hogy visszaléptem a karrieremben, mert ahhoz, hogy elérjünk bizonyos célokat, áldozatokat kell hozni. Németország egy tízszer nagyobb piac, és még senkinek nem sikerült Magyarországról olyan karriert elérnie, amit én tervezek. Nem hiúságból teszem, inkább szakmai maximalizmusból. Érdekel az is, hogy sokkal többféle és személyre szabottabb műsor vezetésére van lehetőség, és természetesen az anyagi feltételek is mások a német piacon. Igazából csinálhatnám azt is, hogy itthon várom, hogy megtaláljon egy műsorvezetői feladat odakintről, de ezt nem akartam. Szeretném megismerni az ottani tévézési szokásokat, a piacot, a műsorkészítési folyamatokat, és a tizenkét éve nem gyakorolt németemen is dolgozni kell" – nyilatkozta nemrégiben Istenes Bence

imadom az ilyen reggeleket ❤❤❤ #morning #family #mylove #myson #love #germany #sunrise

Istenes Bence (@istenesbence) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.