Bemutatta trollkodó gyermekeit Robert E. Kelly

Forrás: AFP/Yelim Lee -
Robert E. Kelly család politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A videó már körbejárta a neten, amelyen egy BBC tudosítást szabotáltak Robert E. Kelly gyermekei. Most viszont azt is megtudtuk, hogy mit gondolt mindeközben az édesapa. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, múlt héten tarolta le az internetet az a BBC-interjú, amiben Robert E. Kelly politikai elemzőt Dél-Koreából kapcsolták a tévéstúdióba élő adásban, hogy a koreai elnök, Pak Kunhje leváltási kísérletét elemezze.

A férfi szakmai beszámolóját aztán saját gyerekei trollkodták meg. Kellyre először az 5 éves Marion rontott rá, majd őt követte a 9 hónapos James is, a hab a tortán pedig az volt, mikor a férfi felesége, Kim Jung-a a padlón kúszva tuszkolta ki a rakoncátlan gyerekeket. Mindeközben a férfi igyekezett halál komoly maradni és folytatni az interjút.

Robert Kelly nem hibáztatja a gyerekeit a történtekért Forrás: AFP/Yelim Lee

Kelly elmesélte, hogy általában munka közben mindig zárva tartja a szobája ajtaját, ám erről most megfeledkezett, így történhetett meg a kínos eset.

"Amikor Marion kinyitotta az ajtót, rögtön megpillantottam őt a számítógépem kamerájában. Ám amikor a 9 hónapos James is megjelent, akkor mát tudtam, hogy mindennek vége"

Robert azt is bevallotta, hogy a gyerekek nem részesültek büntetésben az eset miatt, mert véleménye szerint neki kellett volna gondoskodnia az ajtó bezárásáról. Szárnyrakeltek bizonyos pletykák is, hogy a férfi segítségére siető asszony a család dadája, de Robert most ezt is tisztázta és kijelentette: "A nő a videón nem a dadánk, hanem a feleségem" - írta meg a DailyMail.

Házi videókat és élő bejelentkezéseket trollkodó gyerekek

Mindegy, hogy szándékosan vagy véletlenül csinálták-e, az alábbi gyerkőcök professzionális szintre emelték a videós trollkodás fogalmát. Van, aki tévés riportert hoz kellemetlen helyzetbe, van aki a saját apját, vagy éppen nővérét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.