Megszületett Som-Balogh Edina második gyermeke, Lilien - Fotó!

Születés Som-Balogh Edina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tapasztalt anyukaként vágott bele második terhességébe Som-Balogh Edina, de ez merőben más volt, mint az első. A kicsi lány picit tovább is maradt anyukája pocakjában a kelleténél, de végre megszületett Lilien komplikációk nélkül.

Som-Balogh Edina alig várta már, hogy megpillanthassa kislányát, amivel nem volt egyedül. Férje és kisfia, Noel is nagyon türelmetlenek voltak már, de Lilient nem lehetett siettetni. Mondhatni, elegánsan késett, ugyanis picit több időt is töltött anyukája pocakjában a kelleténél. Persze ezt senki nem bánja, főleg, hogy egészségesen, komplikációk nélkül jött a világra, ráadásul természetes úton.

Megszületett Som-Balogh Edina kislánya Forrás: Life Style

"Lilien magától, természetes úton, minden komplikáció nélkül jött a világra. 3800 grammal, 56 centivel és hatalmas, hosszú, fekete hajjal érkezett" – mesélte az anyuka. Hozzátette, ez a terhesség kicsit nehezebb volt, mint az első.

"Már a harminchatodik héten elkezdett tágulni a méhszáj, ezért a doktornőm pihenésre ítélt,

mert ha akkor születik meg Lilien, koraszülöttnek számított volna. (...) Ezt a pár hetet nagyon hosszúnak éreztem. Szerencsére a férjem mindenben mellettem állt" – mesélte Edina a Story magazinnak.

Megszületett Som-Balogh Edina második gyermeke, Lilien Forrás: Story Magazin

Hozzátette, a jósló fájások többször is becsapták őket, de mindenki jól viselte a vaklármákat. A színésznő azt is elárulta, hogy 18 kilót hízott, de nem aggódik emiatt. Sokat pihent a szülés előtt, a kórházban pedig egy kádban vajúdott. "Edina először kádban vajúdott. Két fájás között azt mondta, ez felüdülés volt számára. Végig bent voltam mellette az édesanyjával, és segítettünk, amiben tudtunk. (...) Csodálatos érzés volt, amikor előbukkant a kicsi, mintha egy másik dimenzióban lettünk volna. Így lett teljes a családunk..." – mondta Som Krisztián, Edina férje.

Szerető családba került torz külsejű háziállatokhttp://www.life.hu/csalad/20170314-ot-meghato-eset-mikor-beteg-allatok-uj-csaladra-talaltak.htmlVilágszerte több millió gazdátlan kutya és macska tengeti életét a menhelyeken vagy az utcán. Ezeknek az állatoknak nincs könnyű dolguk, hiszen sok ember sajnos még ma is inkább tenyésztőtől vagy szaporítótól vásárol magának háziállatot, ahelyett, hogy örökbe fogadna. Ha pedig egy kóbor állat valamilyen testi deformitásban is szenved, betegsége csak tovább csökkenti esélyét egy szebb és boldogabb életre. Az alábbi cicákra és kutyákra mégis rámosolygott a szerencse, furcsa külsejük ellenére új szerető otthonra találtak. CsaládOrigoMegszületett Völgyi Zsuzsi gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170315-megszuletett-volgyi-zsuzsi-kislanya.htmlA nemzet ünnepén jött a világra Völgyi Zsuzsi kislánya. Gratulálunk! CsaládOrigoBemutatta trollkodó gyermekeit Robert E. Kelly http://www.life.hu/csalad/20170315-trollkodo-gyermekeirol-meselt-a-politikai-elemzo.htmlA videó már körbejárta a neten, amelyen egy BBC tudosítást szabotáltak Robert E. Kelly gyermekei. Most viszont azt is megtudtuk, hogy mit gondolt mindeközben az édesapa. Család--Édes fotón az egész Schobert család: "Jöhet a jól megérdemelt pihenés"http://www.life.hu/csalad/20170315-a-schobert-csalad-egyutt-pihen.htmlKözös szelfit lőtt magukról a legfittebb magyar sztárcsalád. De vajon miért vágnak ilyen arcot?Család--Horváth Éva: "A fiam nem egy magamutogató típus"http://www.life.hu/csalad/20170315-a-terhes-horvath-eva-ultrahangvizsgalaton-jart.htmlMár csak néhány hét, és megszületik Horváth Éva kisfia. A csinos kismama izgatottan várja, hogy végre karjában tarthassa a picit, és addig is mindent elkövet, hogy minél többet megtudjon róla.CsaládOrigoMilliós tartásdíjakat fizetnek a sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20170314-a-leghuzosabb-gyerektartasok-hollywoodban.htmlA gyerektartást a szülő jövedelme alapján állapítja meg a bíróság, így érthető módon, akiknek jobban megy a szekér, többel kötelesek hozzájárulni gyermekük neveléséhez. A hollywoodi hírességeknek általában elég jól megy az a bizonyos szekér, nem meglepő hát, hogy válás után milliós nagyságrendű összegekkel kell az exüket és csemetéjüket támogatniuk. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.