Fehérneműben fotózták a mindenórás kismamát, Ciarát

terhesség Ciara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, második gyermekét várja a csodaszép énekesnő, Ciara. Rajongói legnagyobb örömére a sztár szebbnél szebb képeket tesz közzé várandósságáról. Így tett most is.

Ciara, aki immáron második gyermekét hordja a szíve alatt, októberben jelentette be terhességét. A pici tehát hamarosan megszületik, ez azonban nem gátolta meg Ciarát abban, hogy bevállaljon egy fehérneműs fotózást:

A díva eddig sem rejtegette a testét, büszkén mutatta meg terheshasát, amikor csak tehette:

Félmeztelnül is modellt állt:

By @danibrubaker_ Makeup @yolondafrederick Hair @cesar4styles Styled By @William_graper @harpersbazaarus

Ciara (@ciara) által megosztott bejegyzés,

Ördög Nóra Nánási Pált választja Jamie Foxx helyetthttp://www.life.hu/csalad/20170319-ordog-nora-nanasit-valasztja-jamie-foxx-helyett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Ördög Nóra a minap partyzni ment, és pont abba a buliba csöppent, melyben a hazánkban tartózkodó Jamie Foxx is mulatott. A sztárokról egy közös fotó is készült. Család--Alíz Csodaországból - A világ egy autista kislány szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20170317-egy-autista-kislany-aliz-tortenete.htmlÉrkezésünkkor Alíz már nagyon izgatott volt, tudta, hogy ma egy idegen néni és egy bácsi érkezik hozzájuk és fotó is készül majd róla. Ez alkalomból reggel kifejezetten arra kérte anyukáját, hogy a pörgős szoknyáját vehesse fel, mint mondta, az jól mutat a fényképen. Az, hogy a kislány ilyen összefüggést állapított meg az öltözködés és a fotózás között, meg is lepte egy kicsit az anyukáját, Alíz elvarázsolt világáról ugyanis még a szüleinek is sokat kell tanulniuk. Család--Hajdú Péter nyolc éve nem beszélt az édesapjávalhttp://www.life.hu/csalad/20170318-hajdu-peter-nyolc-eve-nem-beszelt-az-apjaval.htmlA Best magazinnak adott interjút Hajdú Péter édesapja, amiben elmondta, hogy úgy érzi, nincs már sok hátra, ezért béküli szeretne fiával. József boldog lenne, ha végre az unokáit is megismerhetné.CsaládFotó: Mudra László - OrigoRubint Réka megmutatta a testvérét, Robithttp://www.life.hu/csalad/20170318-rubint-reka-megmutatta-a-testveret.htmlRubint Réka, aki mint ismeretes, családjával épp jól megérdemelt pihenését tölti Sárváron, különleges fényképet tett közzé nyilvános közösségi oldalán. Család--Som-Balogh Edina egy héttel a szülés után teljesen fittnek érzi magáthttp://www.life.hu/csalad/20170318-som-balogh-edina-masodik-szuleserol-meselt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Som-Balogh Edina a minap világra hozta kislányát. A színésznő a Mokka péntek reggeli adásában elmondta, máris remek formában van. CsaládA várandós Amanda Seyfried a legnagyobb titkokban ment férjhezhttp://www.life.hu/csalad/20170318-amanda-seyfried-titkokban-ferjhez-ment.htmlA szépséges Amanda és szerelme, Thomas Sadoski még 2015-ben ismerkedtek meg egy Broadway színdarab során, tavaly novemberben pedig bejelentették, első gyermeküket várják. Most pedig a szerelmesek úgy döntöttek, megesküsznek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.