terhesség kisbaba Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves énekesnő és kedvese a nyárra tervezik esküvőjüket, hogy mire megérkezik a baba, hivatalosan is egy család legyenek.

Viki és vőlegénye egy éve vannak együtt, az első perctől tudták, hogy szerelmük egy életre szól. Az énekesnő már túl van a negyedik hónapon, így már szívesen beszélt terhességéről a Borsnak.

Fresh Viki kisbabát vár Forrás: TV2

"A párommal a lehető legjobb pillanatban találkoztunk. Mindketten túl voltunk már egy hosszú és több rövid kapcsolaton, kipróbáltunk mindent, amit csak akartunk. Én túljutottam a sikereim csúcsán, bejártam a világot, nem hiányzott már semmi más, csak egy szerető társ és egy baba. Szerencsésnek mondhatom magam, mert most ezt is megkaptam. Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik. A barátok sokszor kérdezik, hogy felkészültünk-e már mindenre, de mi azt sem tudjuk, mire kellene készülni, csak sodródunk az eseményekkel, és ámulattal figyeljük a testemen történő változást" – mondta Viki, aki meg is mutatta gömbölyödő pocakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.