Madeleine McCann szülei félnek, hogy felelősségre vonják őket

Forrás: Origo -
eltűnés Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évtizede keresik az eltűnt brit kislányt, de nem akadnak a nyomára. Sokan úgy vélik, a szülők a hibásak, hiszen egyedül hagyták a gyermekeket. Maddie szülei is tudják, hogy felelősségre vonhatják őket.

10 évvel ezelőtt Maddie McCann szülei úgy döntöttek, nem fogadnak dadát a gyerekekhez. Elmentek vacsorázni anélkül, hogy bárki felügyelt volna a kicsikre. Mialatt a szülők ettek, Madeleine McCann eltűnt, és azóta sem került elő. Az elmúlt években rengeteg teória született az eltűnéssel kapcsolatban, sokan úgy vélik, a szülők a hibásak, és csak idő kérdése, hogy felelősségre vonják őket.

Madeleine McCann szülei aggódnak, hogy felelősségre vonják őket Forrás: Origo

Ettől tartanak Maddie McCann szülei is egy közeli forrás szerint, de foggal-körömmel fognak harcolni, ha arra kerülne a sor, hogy bíróság előtt kell felelniük hanyagságukért. A barát szerint Kate és Gerry nagyon nyugtalanok emiatt.

"Nagyon jól tudják, hogy megvádolhatják őket, és természetesen nagyon aggódnak"

idézi a Sun a párhoz közel álló forrást, aki úgy véli, hogy jogilag nem lehet felelősségre vonni a szülőket, minden eljárás, amit ellenük indítanának, megbukna, ugyanis nem számít bűncselekménynek egyedül hagyni a gyerekeket. Egyesek szerint azonban a kislány eltűnése csak egy mese, és valójában a szülők gyermekük halálát akarják így eltussolni.

Első kisbabáját várja Fresh Vikihttp://www.life.hu/csalad/20170320-kisbabat-var-fresh-viki.htmlA 37 éves énekesnő és kedvese a nyárra tervezik esküvőjüket, hogy mire megérkezik a baba, hivatalosan is egy család legyenek. CsaládOrigoTatár Csilla: "Erre mondják, hogy az ember megtalálja a másik felét"http://www.life.hu/csalad/20170319-tatar-csilla-boldog-feleseg-es-edesanya.htmlElőször a Kincsem bemutatóján jelent meg együtt nyilvánosan a férjével Tatár Csilla. A műsorvezető most a kapcsolatukról is beszélt. CsaládOrigoFehérneműben fotózták a mindenórás kismamát, Ciaráthttp://www.life.hu/csalad/20170319-a-terhes-ciarat-fehernemuben-fotoztak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, második gyermekét várja a csodaszép énekesnő, Ciara. Rajongói legnagyobb örömére a sztár szebbnél szebb képeket tesz közzé várandósságáról. Így tett most is. Család--Babát vár Trokán Annahttp://www.life.hu/csalad/20170319-babat-var-trokan-anna-trokan-peter-lanya.htmlNem szeretett volna várandósságával címlapokra kerülni Trokán Anna. A színésznő ügyesen titkolta terhességét. Eddig. Család--Ördög Nóra Nánási Pált választja Jamie Foxx helyetthttp://www.life.hu/csalad/20170319-ordog-nora-nanasit-valasztja-jamie-foxx-helyett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Ördög Nóra a minap partyzni ment, és pont abba a buliba csöppent, melyben a hazánkban tartózkodó Jamie Foxx is mulatott. A sztárokról egy közös fotó is készült. Család--Oszter Sándorral való házasságáról mesélt Failoni Donatellahttp://www.life.hu/csalad/20170319-oszter-sandorral-valo-hazassagarol-meselt-failoni-donatella-zongoramuveszno.htmlFailoni Donatella zongoraművésznő 40 éve tartó házasságáról beszélt. Azt mondja, nem mindig könnyű Oszter Sándor feleségének lenni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.