Madeleine McCann szülei félnek, hogy felelősségre vonják őket

2017.03.20. 09:29

Egy évtizede keresik az eltűnt brit kislányt, de nem akadnak a nyomára. Sokan úgy vélik, a szülők a hibásak, hiszen egyedül hagyták a gyermekeket. Maddie szülei is tudják, hogy felelősségre vonhatják őket.

10 évvel ezelőtt Maddie McCann szülei úgy döntöttek, nem fogadnak dadát a gyerekekhez. Elmentek vacsorázni anélkül, hogy bárki felügyelt volna a kicsikre. Mialatt a szülők ettek, Madeleine McCann eltűnt, és azóta sem került elő. Az elmúlt években rengeteg teória született az eltűnéssel kapcsolatban, sokan úgy vélik, a szülők a hibásak, és csak idő kérdése, hogy felelősségre vonják őket.

Madeleine McCann szülei aggódnak, hogy felelősségre vonják őketForrás: Origo

Ettől tartanak Maddie McCann szülei is egy közeli forrás szerint, de foggal-körömmel fognak harcolni, ha arra kerülne a sor, hogy bíróság előtt kell felelniük hanyagságukért. A barát szerint Kate és Gerry nagyon nyugtalanok emiatt. "Nagyon jól tudják, hogy megvádolhatják őket, és természetesen nagyon aggódnak"idézi a Sun a párhoz közel álló forrást, aki úgy véli, hogy jogilag nem lehet felelősségre vonni a szülőket, minden eljárás, amit ellenük indítanának, megbukna, ugyanis nem számít bűncselekménynek egyedül hagyni a gyerekeket. Egyesek szerint azonban a kislány eltűnése csak egy mese, és valójában a szülők gyermekük halálát akarják így eltussolni.

Madeleine McCanneltűnés