Kim Kardashian régi családi képet posztolt - Fotó!

fotó kim kardashian család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian egyre több értékes családi képet oszt meg rajongóival, nemrég saját gyermekkorából mutatott meg egy emléket: ilyen boldogok voltak édesapjukkal.

A közösségi oldalak királynője visszafogta magát, már ami a posztolást illeti. Magamutogatás helyett többnyire családi fotókkal árasztja el az Instagram- és Facebook-oldalát, ezt váltotta ki belőle a Párizsban történt brutális kirablása. Egy időre teljesen el is tűnt a közösségi oldalakról, visszatérése óta pedig meghittebb képeket oszt meg rajongóival.

Kim Kardashian ilyen édes kislány volt, még a hírnév előtt Forrás: Facebook/Kim Kardashian

Nemrég például egy nagyon régi, családi fotót tett közzé Kim Kardashian, amin ő látható testvéreivel és édesapjával: Kim, Korutney, Rob és Khloe ülnek szüleikkel egy kanapén, szépen kiöltözve. A rajongók természetesen nagyon örültek a soha nem látott fotónak, de a kép egy régóta keringő pletykát is elindított újra. Valamelyik gyermek ugyanis nagyon kilóg a sorból, mégpedig Khloé. Ő az, aki a kommentelők szerint egy kicsit sem hasonlít sem a szüleire, sem a testvéreire, meggyőződésük, hogy őt örökbe fogadták.

Karrierváltás harmincon túl? – Nekik sikerült!http://www.life.hu/csalad/20170320-karriervaltas-harmincon-tul-sikertortenetek.htmlÉrezted már azt, hogy ha újra kezdhetnéd, akkor bizony valami teljesen mással foglalkoznál? A legtöbben „tizensokévnyi” karrierrel a hátunk mögött bizony félnénk váltani. Mi lesz, ha nem jön be? Hogyan adjam fel a járt utat a járatlanért? Kifogásokat mindig könnyebb találni, mint belevágni az ismeretlenbe. Három történet arról, hogy képesek vagyunk megvalósítani az álmainkat még akkor is, amikor már a családunk sem hisz benne. Család--Katherine Heigl, a Grace Klinika sztárja újabb képet mutatott kisfiáról - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170321-katherine-heigl-ujabb-kepet-mutatott-kisfiarol.htmlJanuárban teljesedhetett ki Katherine Heigl családja, életet adott ugyanis első saját gyermekének. Így a csinos színésznő már háromgyermekes anyuka, mivel két örökbefogadott kislánya is van. Nézd meg, milyen aranyos a színésznő kisfia! Család--Ikertestvérek, akik együtt követtek el bűntényekethttp://www.life.hu/csalad/20170320-bunozo-ikerparok.htmlAz ikertestvéreket különleges, szoros kapocs köti össze. Nem csak a jóban, a rosszban is kitartanak egymás mellett, és az is megesik, hogy bűncselekményekben is egymással szövetkeznek. A következőkben öt olyan ikerpárt mutatunk be, akik együtt hágták át a törvényt. Család--Ilyen volt gyerekként Tóth Gabi és Tóth Vera: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170321-ilyenek-voltak-a-toth-lanyok-gyerekkorukban.htmlIgazi retró képekkel örvendeztette meg a rajongóit Tóth Gabi. Nemcsak őt, hanem szüleit és testvérét, Verát is megnézhetjük. CsaládOrigoAngelina Jolie elveszítheti első fiát, Maddoxot?http://www.life.hu/csalad/20170321-allitolag-angelina-jolie-hamis-papirokkal-fogadta-orokbe-maddoxot.htmlJó magyarázattal kell előrukkolnia a híres színésznőnek, ha nem szeretné, hogy 15 éves fiát elvegyék tőle a hatóságok. Család--Ördög Nóra intim fotót posztolt kisfiáról, Vencirőlhttp://www.life.hu/csalad/20170321-ordog-nora-es-kisfia-cuki-foto.htmlÖrdög Nóra immár kétgyerekes édesanyaként éli mindennapjait. A kis Mici és Venci között alig van korkülönbség, így komoly logisztikát követel a családi élet és a karrier összehangolása. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.