Kovács Katalin elárulta, mikor jöhet a második gyerek

Fotó: Magócsi Márton - Origo -
baba Kovács Katalin gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő egy gyermek boldog édesanyja, de párjával megállapodtak, hogy szeretnének még egy csemetét. Kovács Katalin elárulta, mikor jöhet a második baba.

Kovács Katalin kislánya, Luca nyár elején lesz hároméves, de már nagyon vágyna egy testvérre. Szerencsére a szülők is minél jobban szeretnének egy második babát, nem is akarnak olyan sokat várni az érkezésével. A kajakkirálynő és férje már megbeszélték, hogy mikor jön az újabb csemete, és remélik, nemsokára valóra válik az álmuk.

Kovács Katalin kajakozó Fotó: Magócsi Márton - Origo

"Külön-külön is népes mindkettőnk családja, és mióta együtt vagyunk, ez a létszám csak egyre nő. Luca unokaöcsik és unokahúgok között lehet, és talán nemsokára otthon is lesz játszópajtása. Úgy terveztük tavaly Ádámmal, hogy a riói olimpia után jöhet a második baba. Ez ma is így van. Luca már szintén nagyon szeretné, ha lenne egy testvére, mi pedig reménykedünk, hogy ez az álom hamarosan valóra válik" - mondta a hot! Magazinnak a sportolónő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.