D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka pillanat tanúi lehetünk, ugyanis kislányáról posztolt fotót D. Tóth Kriszta.

Kriszta egy cuki képet posztolt a lányáról a nyilvános Instagram-oldalára.

"A pillanat, amikor Fiala Borcsa kutyája, Böbe köszönti az irodába megérkező Lolát. Szerelem első látásra." - írta ki fotója mellé Kriszta.

Íme, a sztárok igazi arca:

A közösségi oldalak tökéletes világának lassan leáldozik, ugyanis egyre többen posztolnak magukról valódi képeket. Mostanában a természetes, sminktelen fotók hódítanak: sok hazai és külföldi híresség is megmutatta már ezt az oldalát. D. Tóth Kriszta egy éven át mindennap posztolt magáról retus és cicoma nélküli fotókat, de nem ő az egyetlen. Mutatjuk a többieket is!
Kovács Katalin elárulta, mikor jöhet a második gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20170323-kovacs-katalin-elarulta-mikor-johet-a-masodik-gyerek.htmlA háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő egy gyermek boldog édesanyja, de párjával megállapodtak, hogy szeretnének még egy csemetét. Kovács Katalin elárulta, mikor jöhet a második baba. Család--Fülöp Károly svéd herceg és Sofia hercegné a második gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20170324-karoly-fulop-es-sofia-a-masodik-gyermekuket-varjak.htmlNagy a boldogság most Fülöp Károlyéknál, ugyanis hamarosan újabb babával bővül a család. A pár egy közleményben, a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt. Család--Reese Witherspoon lánya szégyent hozott az anyjára: Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170324-ava-phillippe-uj-fotoival-elvetette-a-sulyot.htmlA 17 éves lány túllőtt a célon, most pedig főhet a feje a napvilágra került fotói miatt. Édesanyja sem büszke rá, ez szinte biztos. Család--Liptai Claudia kisfia, Marcell már szilárd ételeket eszikhttp://www.life.hu/csalad/20170324-liptai-claudia-kisfia-mar-szilard-eteleket-eszik.htmlHihetetlen, milyen gyorsan megy az idő. Liptai Claudia kisfia ugyanis már elérte azt a kort, amikor megkezdődhet a hozzátáplálás: ezek Marcipán kedvenc ízei! CsaládOrigoSokgyerekes anyukák és népes családokhttp://www.life.hu/csalad/20170323-a-legnepesebb-csaladok-ahol-a-legtobb-gyerek-szuletett.htmlEgy korábbi cikkünkben bemutattuk már annak a Guinness-rekorder anyának a történetét, aki 69 gyereknek adott életet, most pedig folytatjuk a sokgyerekes családok sorát. Bár a következő felsorolásban szereplő anyukák nem tudták überelni a 69-es rekordot, akad köztük egy apuka is, aki nem túl etikus módszerrel ugyan, de bőven túlszárnyalta azt. CsaládNorthfotoGyerekei miatt változott meg a 70 éves Elton Johnhttp://www.life.hu/csalad/20170324-elton-john-a-gyerekei-miatt-valtozott-meg.htmlElton John hamarosan 70 éves lesz. Az alkalomra hatalmas partyval készül, de arról is beszámolt, hogy már másképp gondol a múltjára. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.