Sajátos humora van Istenes Bencének - Fiatal anyukákat keres

Forrás: Instagram -
Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bencének lételeme a poénkodás, és persze kedvesének, Adélnak a zrikálása is. Most is egy nagyon vicces képet tett közzé Instagram-oldalán.

Magyarul és németül tett közzé felhívást közösségi oldalán az RTL Klub fiatal műsorvezetője. Édesanyát keres lassan egyéves fia mellé, persze csak viccből. "Fiatal anyukakat keresek kozos jatszoterezesre" - írta ki Bence, majd közzétette azt a képet:

Korábban beszámoltunk arról, hogy Bence megmondta Adélnak, melyik sportágat kell neki és Nátánnak is szeretni, könnyen lehet, hogy a fiatal anyuka ezért futott ki a világból. Vagy legalábbis Kölnből. Reméljük azért hamarosan egy közös fotót is láthatunk majd róluk.

Csobot Adél: "Ez az a sportág, amit szeretnünk kell"http://www.life.hu/csalad/20170321-csobot-adel-istenes-bence-miatt-szereti-a-focit.htmlCsobot Adél legutóbbi posztjából kiderül, hogy valójában csak Istenes Bence miatt szereti a focit. Család--Csobot Adél tündéri képet osztott meghttp://www.life.hu/csalad/20170317-csobot-adel-es-kisfia-natan-kolnben.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence egy exkluzív interjú keretein belül már tavaly bevallotta, hogy Németországba szeretne költözni a családjával. Ezt követően minden a tervek szerint haladt, és a 2017-es év elején már legtöbbször Kölnből láthattunk fotót a sztárcsaládról. Így történt az most is. CsaládOrigoCsaládi fotón Csobot Adél és Istenes Bence és a kis Nátánhttp://www.life.hu/csalad/20170312-csaladi-foton-csobot-adel-es-istenes-bence-es-natan.htmlAz ébredés pillanatait örökítette meg kis családjával Istenes Bence. CsaládOrigoCsobot Adél és Nátán megfeledkeztek Istenes Bencéről?http://www.life.hu/csalad/20170302-istenes-bencet-elfelejtette-volna-csobot-adel.htmlHoppá, Csobot Adél legfrissebb Insta-fotóján nem szerepel Istenes Bence. CsaládOrigoÍgy totyog a kis Nátán: Csobot Adél tüneményes fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170120-csobot-adel-kisfiarol-natanrol-posztolt.htmlJó napjuk van ma Istenes Bence és Csobot Adél követőinek. Sorra érkeznek ugyanis a fotók a kis Nátánról. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél újabb fotója Nátánrólhttp://www.life.hu/csalad/20170213-istenes-bence-csaladi-fotot-posztolt.htmlIstenes Bence ismét betekintést engedett a családi életébe, ám ezúttal egy igen vicces fotót osztott meg a közösségi oldalán. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.