Fülöp Károly svéd herceg és Sofia hercegné a második gyermeküket várják

Forrás: NORTHFOTO/Utrecht Robin -
Sofia Hellqvist Károly Fülöp gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a boldogság most Fülöp Károlyéknál, ugyanis hamarosan újabb babával bővül a család. A pár egy közleményben, a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt.

Hamarosan kétszeres apuka lesz Fülöp Károly svéd herceg, nem meglepő módon minden alattvaló várja az új csemetét, ahogy a királyi család tagjai is. Bár ők nehezen fogadták el annak idején Fülöp Károly választottját - hiszen mégiscsak egy tetovált bikinimodellt vett feleségül -, de sikerült megbarátkozniuk a nővel, a picit pedig nagyon várják. Fülöp Károly és kedvese hivatalos Facebook-oldalukon jelentették be az örömhírt.

Fülöp Károly és Sofia Forrás: NORTHFOTO/Utrecht Robin

"Örömünkre szolgál, hogy tudathatjuk, gyereket várunk, Alexander herceg testvérkéjét. Boldogok vagyunk, hogy gyarapodik a családunk" - írta Fülöp Károly herceg és Sofia hercegné a közösségi oldalukon, hozzátették, hogy a várandós anyuka nagyszerűen van, és körülbelül szeptemberre várható a csöppség érkezése.

Lagzi Lajcsi: "Úgy érzem magam, mint akit megerőszakoltak"http://www.life.hu/csalad/20170324-lagzi-lajcsi-gyerekeit-szakemberek-segitik.html"Sosem gyógyulnak be a családom lelki sebei" - jelentette ki szomorúan Lagzi Lajcsis, akinek szakemberek segítik a gyermekeit.CsaládOrigoRippel Ferenc és exe 11 embriót fagyasztottak le: még születhet közös gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20170324-rippel-ferenc-es-exe-11-embriot-fagyasztottak-le.htmlAnnak idején Vivien csak mesterséges megtermékenyítés útján eshetett teherbe, akkor 11 embriót le is fagyasztottak. Ha szeretne még gyermeket, akkor csak beültetéssel lehet ismét várandós, csakhogy az apa így Rippel Ferenc lenne, akivel már 3 éve nincsenek együtt. CsaládOrigoSztárok, akikről nem tudtad, hogy a szüleik is híresek voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170323-sztrarok-akikrol-nem-is-gondoltad-hogy-hires-szuleik-vannak.htmlA legtöbb híresség keményen megdolgozott azért, hogy bekerülhessen Hollywood körforgásába, és hosszú évekig vagy akár évtizedekig tartott, míg nevet szereztek maguknak a szakmában. Nos, a következőkben nem róluk lesz szó. Listánk szereplői nagy előnnyel indultak, ugyanis saját szüleik vezették be őket a filmipar rejtelmeibe. Család--Bővül az 54 éves Rónai Egon családja: jön az ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170323-54-evesen-szuletik-meg-ronai-egon-5-gyermeke.htmlNagy családja van Rónai Egonnak, és nemsokára bővül is. Ötödik gyermeke születik meg hamarosan, a negyedik fiú. A műsorvezető elárulta, valószínűleg nem lesz hatodik, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Család--Erdélyi Mónika megmutatta a családját: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170323-igy-telt-erdelyi-monika-hetvegeje-a-csaladdal.htmlA híres műsorvezető betekintést engedett egy romantikus családi hétvégébe, amelyet a szüleinél töltött el a kislányával. A meghitt pillanatokról videót is készített a követőinek. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huDundika a családi életükről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170323-dundika-a-csaladi-eletukrol-beszelt.htmlKétgyermekes anyukaként Dundika nagyon elfoglalt, szinte egy perc nyugta sincs. Már az is nagy szervezést igényel, hogy kimozdulhasson. Majka viszont akkor jön-megy, amikor csak akar. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.