Lagzi Lajcsi: "Úgy érzem magam, mint akit megerőszakoltak"

Forrás: Life.hu -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Sosem gyógyulnak be a családom lelki sebei" - jelentette ki szomorúan Lagzi Lajcsis, akinek szakemberek segítik a gyermekeit.

"Az, hogy engem és a feleségemet bilincsbe verve vittek el a gyerekeim előtt, hogy az akkor 13 és fél éves fiamat két nagydarab rendőr ébresztette fel, majd ott maradtak a szüleik nélkül, az olyan megrázó esemény volt az életükben, amiről nem tudunk eleget beszélni. A legkisebb fiam a mai napig nincs jól. Reggel hétkor kommandósok ajtótörő vassal álltak ott a szobájában, és intettek, hogy keljen fel. Mire gondoltak, hogy ellenkezik majd? - kérdezte Lajcsi, aki pszichológushoz is fordult segítségért.

Lagzi Lajcsi gyerekeivel a 2016-os Story-gálán Forrás: Life.hu

"Ez egy olyan bélyeg rajtunk, ami belénk lett tetoválva, nem múlik el. Nem is fog sosem! A lelki helyzetet tekintve én úgy érzem magam, mint akit megerőszakoltak. Több szakemberrel, pszichológussal beszéltem, mert a gyerekeim lelki békéje mindennél fontosabb. Az is igaz, hogy a családi egység jelenti ilyenkor a legnagyobb segítséget" - árulta el Galambos Lajos a Blikknek, aki azt is elmesélte, édesapja jó előre megjósolta, hogy egyszer komoly baja lesz, ha nem fogja be a száját.

"Mindig is olyan ember voltam, aki kimondta, amit gondol, nem nyaltam soha sehova, nem kötöttem olyan alkukat, amelyekkel magamat árultam volna el. Apám meg is jósolta, hogy egyszer ez visszaüt, csak arra nem számítottam, hogy ez már 54 éves koromra megtörténik."

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy a szüleik is híresek voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170323-sztrarok-akikrol-nem-is-gondoltad-hogy-hires-szuleik-vannak.htmlA legtöbb híresség keményen megdolgozott azért, hogy bekerülhessen Hollywood körforgásába és hosszú évekig vagy akár évtizedekig tartott, míg nevet szereztek maguknak a szakmában. Nos, a következőkben nem róluk lesz szó. Listánk szereplői nagy előnnyel indultak, ugyanis saját szüleik vezették be őket a filmipar rejtelmeibe. Család--Rippel Ferenc és exe 11 embriót fagyasztottak le: még születhet közös gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20170324-rippel-ferenc-es-exe-11-embriot-fagyasztottak-le.htmlAnnak idején Vivien csak mesterséges megtermékenyítés útján eshetett teherbe, akkor 11 embriót le is fagyasztottak. Ha szeretne még gyermeket, akkor csak beültetéssel lehet ismét várandós, csakhogy az apa így Rippel Ferenc lenne, akivel már 3 éve nincsenek együtt. CsaládOrigoErdélyi Mónika megmutatta a családját: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170323-igy-telt-erdelyi-monika-hetvegeje-a-csaladdal.htmlA híres műsorvezető betekintést engedett egy romantikus családi hétvégébe, amelyet a szüleinél töltött el a kislányával. A meghitt pillanatokról videót is készített a követőinek. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huBővül az 54 éves Rónai Egon családja: jön az ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170323-54-evesen-szuletik-meg-ronai-egon-5-gyermeke.htmlNagy családja van Rónai Egonnak, és nemsokára bővül is. Ötödik gyermeke születik meg hamarosan, a negyedik fiú. A műsorvezető elárulta, valószínűleg nem lesz hatodik, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Család--Dundika a családi életükről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170323-dundika-a-csaladi-eletukrol-beszelt.htmlKétgyermekes anyukaként Dundika nagyon elfoglalt, szinte egy perc nyugta sincs. Már az is nagy szervezést igényel, hogy kimozdulhasson. Majka viszont akkor jön-megy, amikor csak akar. Család--Völgyi Zsuzsi megmutatta újszülött kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170323-volgyi-zsuzsi-megmutatta-ujszulott-kislanyat.htmlAz énekesnő nem is lehetne boldogabb, hiszen megtalálta élete párját, és megszületett első gyermeke is. Völgyi Zsuzsi az anyaság minden pillanatát élvezi. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.