Madonna ikerlányai, Esther és Stella megkapták első babájukat - Videó

Forrás: Instagram/Madonna -
ikrek baba Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádnivaló videót tett közzé a botrányhős Madonna örökbe fogadott gyermekeiről. A kicsik megkapták életük első babáját, nézd meg, hogy játszottak vele!

Nem is Madonna lenne, ha nem lett volna botrány ikerlányai örökbefogadásával kapcsolatban. Az énekesnőnek sokan nem szavaztak feltétlen bizalmat, mert nem minden gyermekével ápol felhőtlen kapcsolatot: 15 éves fia, Rocco például inkább az apjával élne, mint a popdívával. Az is elég furcsa volt, hogy az énekesnő tagadta az örökbefogadást, az ikerlányok apja pedig állítja, nem tudott arról, hogy Madonna örökre magához veszi a lányokat.

Madonna örökbe fogadott ikerlányai, Stella és Esther Forrás: Instagram/Madonna

Ilyen körülmények között nehéz harmonikus gyermekkort biztosítani két kicsinek, de a fotók és videók alapján úgy tűnik, hogy jól érzik magukat a dívánál. Stella és Esther nemrég például megkapták életük első babáját, Madonna pedig megmutatta, hogyan játszanak vele a lányok.

What happens when you get your first Barbie Doll! ! Pikachu is left in the dust! @moschino

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.