Benedict Cumberbatch kisbaba apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benedict Cumberbatch, a Sherlock sztárja és párja, a színházigazgató Sophie Hunter második gyermeküknek örülhetnek - írja a DailyMail.

A színész második kisfia március 3-án született egy londoni luxuskórházban, és Shakespeare egyik hőse, V. Henrik után kapta a nevét. Az uralkodó beceneve Hal olt, mielőtt a az agincourti csata hőse lett volna. A kisfiúnak is Hal lett a neve.

Megszültetett Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter második kisfia Forrás: AFP/Kevork Djansezian


Cumberbatch és Sophie Hunter első fia, Christopher idén lesz két éves.

Első kisbabáját várja Fresh Vikihttp://www.life.hu/csalad/20170320-kisbabat-var-fresh-viki.htmlA 37 éves énekesnő és kedvese a nyárra tervezik esküvőjüket, hogy mire megérkezik a baba, hivatalosan is egy család legyenek. CsaládOrigoMegszületett Amanda Seyfried kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170326-amanda-seyfried-kislanynak-adott-eletet.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a várandós Amanda Seyfried másfél héttel ezelőtt a legnagyobb titkokban férjhez ment. Most pedig megszületett a kisbabája is. Család--Így ünneplik az Anyák napját a külföldi sztármamákhttp://www.life.hu/csalad/20170326-a-kulfoldi-sztarmamak-anyak-napjat-unnepelnek.htmlAz anyák napja világszerte megünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. A különböző országokban más és más napokon ünneplik, Magyarországon május első vasárnapján. Nagy-Britanniában pedig március utolsó vasárnapján, vagyis ma. Család--Apa lett az RTL Klub sztárja, Mandula Ádámhttp://www.life.hu/csalad/20170326-az-rtl-klub-sztarja-mandula-adam-apa-lett.htmlApuka lett Éjjel-Nappal Budapest Ádám, akinek március 25-én jött világra a gyermeke.Család--Így nézett ki Sarka Kata nyolcévesen - Noncsi pedig nagyon hasonlít rá: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170326-hajdu-noncsi-nagyon-hasonlit-a-8-eves-sarka-katara.htmlSarka Kata egy gyerekkori képet tett ki a Facebook-oldalára, melyen látszik, milyen nagyon hasonlít rá a kislánya, Noncsi.Család--Csodálatos fotókon Kimi Raikönnen, és a felesége, Minttu Virtanenhttp://www.life.hu/csalad/20170326-kimi-raikonnen-es-felesege-minttu-virtanen-a-cimlapon.htmlIlyen sokat soha nem mutatott még magából Kimi és Minttu.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.