Kelemen Anna mégsem akar gyereket

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
Kelemen Anna gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna nemrég még azt nyilatkozta, hogy 40 éves kora körül rájöhet a szülhetnék, de úgy tűnik, hogy meggondolta magát: kijelentette, hogy nem akar gyermeket.

Meglepetést okozott Annácska, amikor bevallotta, hogy elhagyta a fővárost, és vidéken él párjával. Az illetőnek két gyermeke van, így egyből anyuka is lett a szőkeségből. Még jobban leesett az álluk az embereknek akkor, amikor Annácska kijelentette, akár rájöhet a szülhetnék is 40 éves kora körül. Ezt cáfolta most meg határozottan.

Kelemen Anna inkább nem akar gyereket Forrás: Facebook/Kelemen Anna

"Most, hogy összeköltöztél Vácon a szerelmeddel, nem szeretnél gyereket?" - tette fel a kérdést egy néző, amire Annácska határozott választ adott.

"Nagyon jól értesült. Nem, gyereket nem szeretnék"

- mondta Anna Várkonyi Andrea műsorában. A többi vendég azért felvilágosította Annácskát arról, hogy korábban egészen más nyilatkozatot tett. Ekkor a szőkeség kicsit finomított a határozott kijelentésén. "Inkább nemre hajazok, nem tervezem" - mondta Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.