Zámbó Krisztián volt kedvese elvetette a zenész ikergyermekeit

Forrás: Origo -
Zámbó Krisztián abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián már két 8 éves ikergyermek édesapja lehetne, ha volt kedvese nem döntött volna másként a magzatok sorsáról. Elvetette a gyerekeket, amit Zámbó Krisztián a mai napig sajnál.

Zámbó Krisztián - akinek nemrég vették el a jogosítványát - először beszélt arról a tragikus eseményről, amit valamivel több mint 8 évvel ezelőtt élt át.

Akkori kedvese ugyanis az ő beleszólása nélkül döntött a közös gyermekeik életéről.

A lány 12 hetes terhes volt az ikrekkel, de úgy döntött, nem tartja meg a babákat, amit Krisztián a mai napig nem tudott feldolgozni.

Zámbó Krisztián már kétgyerekes apuka lehetne Forrás: Origo

"Az utolsó pillanatban jutott tudomásomra, hogy gyermekeim lehetnének, ő viszont már a kórházban feküdt, hogy megfosszon a legnagyobb örömtől a világon. Mai, felnőtt fejjel már biztosan nem engedném, hogy elvetesse őket.

A legnagyobb bánatom, hogy nem lettem édesapa,

ma már két gyönyörű, nyolcéves gyerekem lehetne. Mindenemet odaadnám azért, hogy visszakaphassam őket" - idézi a Blikk Zámbó Krisztián Sorry Magazinnak adott nyilatkozatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.