33 éves lett Király Viktor: így nézett ki gyerekként - Fotó!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
gyerekkor Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor ma ünnepli a 33. születésnapját, amiről természetesen testvére, Király Linda sem feledkezett el. Gyerekkori képpel köszöntötte öccseit!

Király Viktor immár egyedülállóként ünnepli a születésnapját, hiszen korábbi kedvesével, Nagy Rékával véget ért a kapcsolatuk. A pár már egy jó ideje nem volt együtt, mire a nyilvánosság előtt is felvállalták a szakítást. Király Viktor így szingliként ünnepelheti, hogy Krisztusi korba lépett, de nővére nem feledkezett meg sem róla, sem pedig Benjaminról.

Király Viktor szülinapos! Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Linda egy közös gyerekkori fotóval köszöntötte öccseit születésnapjuk alkalmából, akiket ha akarnánk sem tudnánk megkülönböztetni a fotón. Az azonban biztos, hogy elképesztően cuki gyerekek voltak, a szőke hajukkal és csodálkozó ábrázatukkal, de nemcsak ők, Király Linda is nagyon aranyos volt kislányként!

Sarka Kata nem nyilatkozik többé a magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-sarka-kata-nem-beszel-a-maganeleterol.htmlSarka Kata nem éppen arról volt híres, hogy rejtegetné a magánéletét, nemrég még azt is kiteregette, hogy Hajdú Péter annak idején megcsalta őt. Most azonban eldöntötte, hogy nem beszél többé intim dolgairól... TV + Sztárok--Hujber Feri mindenkiből hülyét csinálthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-hujber-feri-beismerte-mindekibol-hulyet-csinalt.htmlHujber Feri néhány héttel ezelőtt meglepő kijelentéseket tett egy reggeli műsorban. Az egész ország napokig a sztár elmeállapotával volt elfoglalva. Mindenki azt találgatta, vajon a színész megbolondult, vagy csak mindenkit hülyére akar venni... Úgy tűnik, az utóbbi feltevés volt a helyes. TV + SztárokOrigoZimány Linda minden erejével A Nagy Duettre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-zimany-linda-kulon-enekorat-vesz-a-siker-erdekeben.htmlZimány Linda mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen az április 2-án induló A Nagy Duett című műsorban. TV + SztárokOrigoIstenes Bence nélkül folytatódik az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-istenes-bence-nelkul-folytatodik-az-x-faktor.htmlIstenes Bence Németországban próbál szerencsét, bár továbbra is az RTL Klub alkalmazottja. Az X-Faktorban viszont valószínűleg nem fog feltűnni, de kérdés, hogy vajon ki vezeti majd, ha nem Bence.TV + SztárokOrigoTeljesen eltorzult David Beckham arcahttp://www.life.hu/sztarok/20170329-david-beckham-arca-teljesen-eltorzult.htmlSokkoló fotót posztolt David Beckham. Többször is meg kellett néznünk, szinte hihetetlen, hogy a világklasszis focista van a képen... TV + Sztárok--Adele bejelentette: Nem turnézik többéhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-adele-talan-soha-tobbe-nem-turnezik.htmlAdele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, de azt is bevallotta, miért döntött így. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.