Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Bogi félti az édesapját

Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor -
Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi már a családjával töltheti az idejét, de a félelmük nem múlik el egyik percről a másikra. Lánya, Galambos Bogi is félti még az édesapját.

A mosolygós és nem utolsó sorban gyönyörű tinédzser lánynak sok mindenen kellett keresztülmennie, ezek a borzalmas élmények nem múlnak el nyomtalanul. Nem enged magához közel idegeneket, és nagyon félti az édesapját. A bebörtönzés emléke ugyanis még elevenen él bennük, akkor is, ha nem akarnak rágondolni.

Galmbos Bogi félti az édesapját Forrás: Origo/Marton Szilvia, Origo/Szabó Gábor

"Ha rájövök, hogy valaki csak apu ismertsége miatt közeledik, megszakítom vele a kapcsolatot" - ismerte el Bogi, akivel apukája is óvatosabban bánik. Lajcsi természetesen nagyon félti a lányát, ezért modellkedni sem engedte. "Apu egyáltalán nem örült annak, hogy modellként dolgoznék, én pedig úgy gondoltam, hogy az ő jóváhagyása nélkül semmibe nem fogok bele" - mondta a Story Magazinnak Bogi, aki reménykedik, hogy sikerül egyszer ebben a témában megegyezniük. Ezért azonban nincs köztük harag, hiszen pontosan tudja, mit érez az édesapja: ugyanazt, amit ő. Kölcsönösen féltik egymást.

"Apa mindenkinek megmondja a véleményét. Féltem is, hogy ebből megint baja lesz.

Szerencsére nem álmodom a bebörtönzéséről, de ez mindig ott lesz bennem, bennünk, hiába nem akarunk gondolni rá" - vallotta be Lagzi Lajcsi lánya, akinek nemrég nyílt meg az első kiállítása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.