gyermekvállalás Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország egyik legsikeresebb híressége, aki egyszerre több területen is megállja a helyét. Egy interjúban elárulta mik a jövőbéli tervei a munkájában és a magánéletében is. 

Több felkérés is érkezik Kasza Tibihez, aki nagyon megtisztelve érzi magát, hogy évről évre újabb televíziós produkciók kapcsán keresik meg. Jelenleg a Nagy Duett zsűritagja, ám emellett a közösségi oldalával is foglalkoznia kell, ami mostanra már elképesztő rajongótáborra tett szert.

"Szerencsés vagyok, mert évekkel ezelőtt észrevettem az ebben rejlő lehetőségeket, így lépéselőnyre tettem szert. Ezt igyekszem is tartani. Közel 900 ezer követővel valóban a nagyobb médiumok szintjén vannak az oldalam elérései. Idén már kisebb, televíziós minőségű tartalmak gyártására koncentrálok majd" - mesélte lelkesen Tibi.

Kasza Tibi őszintén vallott a jövőbéli terveiről Forrás: redlemon

Emellé még a zenei karrierjével is foglalkozik, hamarosan koncertet ad a Művészetek Palotájában, de vajon ennyi teendő mellett hogyan és mikor alapítanak Andival családot?

"Nyilván lépten-nyomon szembesülünk a kérdéssel a párommal, hiszen már közel 4 éve vagyunk együtt, hogy mikor jön a család, mikor jön a baba? Alapvetően a magánéletünket próbáljuk úgy élni, hogy a nyilvánosságot amennyire lehet, kizárjuk belőle, de nem titok, szeretnénk gyereket és sokat is tettünk ezért az elmúlt években. Eddig hiába" - vallotta be a sztár.

"Nem titok, számos vizsgálaton átestünk mindketten, hogy ezt kiderítsük. Sőt, a páromnak volt egy ilyen jellegű műtétje is. De egyelőre a gyermekáldás várat még magára. Mindketten családcentrikusak vagyunk, az sem titok, hogy volt, amikor ez köztünk is feszültségekhez, problémákhoz vezetett. Sőt, többször volt olyan is, hogy úgy éreztük, hogy külön kell megpróbálnunk, de aztán mindig visszataláltunk egymáshoz. És továbbra is kizárólag egymással képzeljük el a jövőt. Akárhogy lesz, elképzelni nem tudom, hogy ne Andi mellett öregedjek meg!" - írta meg a Femcafé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.