Megszületett Konta Barbara második gyermeke

Forrás: TV2 -
Születés Konta Barbara gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konta Barbarát reggel várták a Mokka stúdiójában, de a Barátok közt egykori sztárja nem jelent meg. Jó indoka volt, ugyanis megszületett a második gyermeke! Gratulálunk!

12 év után vállalt tévés szereplést Konta Barbara, akit a Barátok közt című sorozatból ismerhetett meg az ország. A sorozat után egy ideig műsorvezető volt, de végül eltűnt a képernyőről. Több mint egy évtizedet kellett várnunk arra, hogy újra láthassuk. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című produkcióban kislányával, Franciskával vett részt, és egy pocaklakóval.

Konta Barbara és Franciska Forrás: TV2

Konta Barbara a ma adásba kerülő műsorról beszélgetett volna reggel a Mokkában, de nem tudott megjelenni, ugyanis közben életet adott második gyermekének. Tegnap délután született meg Konta Barbara második kislánya, akinek nagyobbik gyermeke, Franciska választott nevet: kistestvérét Fanninak nevezte el, így névnapjukat majd együtt ünnepelhetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.