Baby Gabi kétségbeesett, amikor elapadt a teje

Fotó: Pintácsi Viki -
ikrek tej Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hat hónapja boldog édesanya Baby Gabi, és többnyire nyugodtan telnek a napjaik Bencével és Botonddal, de volt egy olyan időszaka, amikor eluralkodott rajta a pánik. Nem tudta, mi lesz a gyerekeivel.

Baby Gabi a nehéz várandósság után hat hónappal ezelőtt életet adott ikreinek, Bencének és Botondnak. Az énekesnő könnyedén vette a gyereknevelés buktatóit, élvezett minden időt, amit a fiaival töltött, de aztán elérkezett a mélypont. A felelősség hatalmas súllyal nehezedett rá, ráadásul a teje is elkezdett apadni, amitől szó szerint pánikba esett.

Baby Gabi bepánikolt Fotó: Pintácsi Viki

Bepánikoltam, mi lesz a gyerekeimmel,

Arra gondoltam, nem hatalmasodhat el rajtam a pánik, hisz a gyerekek csak akkor boldogok, ha az anyukájuk is kiegyensúlyozott. Megráztam magam, és beláttam, hogy anyatej hiányában a tápszer is tökéletes lesz a fejlődésükhöz, és innentől minden visszazökkent a régi kerékvágásba"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.