Fontos szerepet kapnak Vilmos és Katalin gyermekei Pippa Middleton esküvőjén

Forrás: AFP/Jonathan Hayward -
esküvő Pippa Middleton Katalin hercegnő Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos szerepet kapnak Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegnő gyermekei nagynénjük, Pippa Middleton közelgő esküvőjén.

A 34 esztendős Pippa Middleton, Katalin húga május 20-án esküszik örök hűséget egy kis vidéki templomban vőlegényének, a 41 éves James Matthewsnak, aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik egy fedezetialap-társaság igazgatójaként.

György herceg és a kis Sarolta hercegnő fontos szerepet kap Pippa Middleton esküvőjén Forrás: AFP/Jonathan Hayward

A Kensington-palota - Vilmos és Katalin londoni rezidenciája - hétfő este bejelentette, hogy a házaspár ifjabb gyermeke, Charlotte hercegnő lesz a koszorúslány, bátyja, György herceg pedig a "nyoszolyófiúnak" megfelelő page boy megtisztelő tisztségét töltheti be.

Katalin hercegnő húga és James Matthews tavaly júliusban jelentette be az eljegyzést.
Pippa Middleton - aki nővérének tanúja volt Katalin és Vilmos világraszóló és világszerte kétmilliárd tévénéző által figyelemmel kísért hat évvel ezelőtti londoni menyegzőjén - azóta saját jogán is a globális celebsajtó egyik legfelkapottabb sztárja és mindennapos címlapszereplője lett, jóllehet a brit királyi családnak hivatalosan nem tagja, és semmilyen címet nem visel.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.