Völgyi Zsuzsi megmutatta kislányát és férjét - Fotó!

Forrás: TV2/Sárosi Zoltán -
kislány Völgyi Zsuzsi férj gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi március közepén adott életet kislányának, vele együtt lett teljes az énekesnő életet. A sztár Facebook-oldalán most megmutatta férjét és Glóriát is.

Völgyi Zsuzsi március 15-én adott életet első gyermekének, Glóriának. Vele együtt már mindene megvan az énekesnőnek, amire valaha is vágyott. Szerető férj, és egy gyönyörű kislány, akiket nemrég meg is mutatott Facebook-oldalán. Nem csoda, hogy elbüszkélkedett tökéletes családjával, nem akarja rejtegetni határtalan boldogságát.

Gyönyörű családja van Völgyi Zsuzsinak Forrás: TV2/Sárosi Zoltán

A színésznő korábban azt nyilatkozta, a szülés után sírva fakadt az örömtől, de úgy tűnik, azóta sem csillapodott a boldogsága. Már a képekből is látszik, milyen harmonikus Völgyi Zsuzsi élete, aki kislányát két példaképéről nevezte el. "Gloria Estefan kubai, és Gloria Gaynor amerikai énekesnő is ezt viseli. Eredeti jelentése: dicsőség, áldás" - árulta el a Glória név eredetét korábban az énekesnő.

Megszületett Bradley Cooper és Irina Shayk gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170410-megszuletett-bradley-cooper-es-irina-shayk-kisbabaja.htmlLapinformációk szerint két héttel ezelőtt megszületett Irina Shayk és Bradley Cooper kisbabája, híres szülei azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra sem a nevét, sem pedig a nemét. Család--Így hagyta el az országot Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20170410-istenes-bence-es-csobot-adel-igy-hagytak-el-magyarorszagot.html"Jaj, most sírok" - mondta Adél a kocsiban, amikor Bencével és Nátánnal belevágtak életük nagy kalandjába. Istenes Bence a vlogjában mutatta meg, milyenek voltak az utazás első pillanatai, illetve hogyan érték el végső céljukat, Kölnt.Család--Repülőgépen szülte meg kislányát egy anya: Mindketten jól vannak!http://www.life.hu/csalad/20170409-repulogepen-szulte-meg-gyermeket-egy-anya.htmlA Turkish Airlines járatán, körülbelül 13 ezer méteres magasságban szülte meg gyermekét egy anya - tájékoztat a BBC. Úgy tudni, a légiutas-kísérők segítettek a szülésben. A újszülött kislány és az édesanya is jól vannak. Család--Újabb cuki fotót Nánási Vencelrőlhttp://www.life.hu/csalad/20170409-ordog-nora-edes-kepet-posztolt-a-kisfiarol-vencelrol.htmlRajongói legnagyobb örömére Ördög Nóra, aki legutóbb elárulta, hogy bugyiban alszik-e, újabb édes képet posztolt a kisfiáról, Vencelről. Család--Óriásira nőtt Rosie Huntington-Whiteley terhespocakjahttp://www.life.hu/csalad/20170409-rosie-huntington-whiteley-oriasi-terhespocakot-villantott.htmlRosie Huntington-Whiteley óriási terhespocakot villantott.Család--Csodaszép fotókon Dundika és Majka gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20170409-dundika-es-majka-gyermekei-nagyon-cukik.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már róla, hogy Majka Amerikába utazott a családjával. Las Vegasból pedig folyamatosan érkeznek a fotók Mariánról és Olivérről, Dundika ugyanis folyamatosan posztol. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.