Sosem tudta feldolgozni fia halálát Terence Hill

halál Terence Hill autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész örökbe fogadott fia 1990-ben, 17 évesen autóbalesetben hunyt el. Szülei sosem tudták feldolgozni a tragédiát.

Terence Hill úgy képzelte, hogy mindkét fia színész lesz, és együtt játszhat velük. Első gyermeke, Jess még csak egyéves volt, amikor Az ördög jobb és bal keze című filmben szerepelt, utána azonban csak elvétve kapott már szerepeket. A tehetségesebb az 1974-ben örökbe fogadott, német származású Ross volt. A fiú már tizenévesen főszerepet kapott a Keményfejű című vígjátékban. Édesapjával együtt forgatta volna a Lucky Luke című filmet, de egy alkalommal, amikor a forgatásra autózott, halálos balesetet szenvedett.

Terence Hill sosem dolgozta fel a fia halálát Forrás: Cinenuovo

Terence Hill padlóra került, depresszióba esett. Karrierjében három évig tartó hullámvölgy következett, feleségével remete módjára éltek. Aztán egyszer csak bekövetkezett a fordulat: 1993-tól újra vállalt szerepeket, több sorozatban játszott, írt és rendezett. A munkába temetkezett, hogy tompítsa a szűnni nem akaró fájdalmát. A lendület azóta is tart, a 78 éves színész ma is nagyon aktív - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.