Felháborodtak a rajongók Katie Price utolsó terhesfotóján – Fotó!

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Larry Busacca -
Katie Price terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price utolsó várandósképén felháborodtak a rajongói, ugyanis a kismama félpucéran fotózkodott. A legtöbb rajongója szerint a felvétel egyenesen gusztustalan.

Katie Price egy gyönyörű kislánynak adott életet nemrég, de előtte még alaposan felbőszítette a rajongóit. A modell, aki leginkább műmelleiről és plasztikai műtéteiről ismert, nem hazudtolta meg magát a terhessége alatt sem. Bár nem halmozta el a rajongóit pocakos fotókkal, egyetlen képpel ki tudta verni a biztosítékot.

Katie Price félmeztelen fotóját nem szerették a rajongói Forrás: Instagram/Katie Price

A csinos modell ugyanis egy félpucér képet tett közzé magáról nagy pocakkal, ráadásul alulról volt meztelen Katie Price, ami nem nyerte el a rajongók tetszését. Többek azon a véleményen vannak, hogy ezeket az intim fotókat inkább magának kellene megtartania, volt, aki egyenesen gusztustalannak nevezte az elkészült felvételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.