Megszületett Farm Gergő és Farm Brigi kisbabája

Forrás: RTL Klub -
Farm Gergő szülés Farm Brigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016 decemberében számoltunk be arról, hogy babát vár Farm Brigi. A többgyerekes anyuka és a hippiéletmódot folytató srác, Gergő, az RTL Klub valóságshow-jában jöttek össze, és a mai napig egy párt alkotnak. Most pedig megszületett első gyermekük is.

Mint ismeretes, a Farm című show-ból a lány hamarabb kiesett, ami okozott egy kis zökkenőt: Gergő egy másik, még játékban lévő versenytársával bújt ágyba. A nézők egyébként ennek a "bakinak" tulajdonították, hogy Gábor, és nem a hosszú hajú szépfiú nyerte meg a játékot. Brigi azonban megbocsátott neki és

három, előző kapcsolatából született fia mellé megszülte Gergő gyermekét.

Gergő és Brigi Forrás: RTL Klub

A Blikk tájékoztatása szerint Dániel-Hanga Miló április 20-án látta meg a napvilágot. A pici 3700 grammal és 54cm-rel, természetes úton született meg. Az anyuka és a baba is jól vannak.

Brigi a lapnak elárulta, hogy hetek óta nézegették az utóneveket, az újszülött neve viszont csak a szülőszobában véglegesedett. "Az utolsó pillanatig bolyongtunk a nevek erdejében, majd végül Gergő két tolófájás közepette rám nézett és megkérdezte, legyen-e Miló. Tényleg hetek óta beszélgettünk erről, így vicces volt, hogy a nevet mégis az utolsó pillanatban döntöttük el. A kettős vezetéknév pedig még különlegesebbé teszi ezt" - mesélte boldogan a kismama.

Brigi azt is elmondta, Gergő minden szögből meg akarta örökíteni a baba megszületését,

így az egész szülőszobát körbepakolta akciókamerákkal,

amitől egy kis ideig megint úgy érezték magukat, mintha újra a Farmon lennének. Brigi jól viselte a terhességet, bár meglepődött, amikor lemérték a babát, hiszen a szülőorvosa sem gondolta, hogy ekkora gyereket szül majd.

Elképesztően kínos régi családi fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170421-kinos-regi-csaladi-fotok.htmlTudjuk jól, hogy nem szép dolog másokat kinevetni, de biztosak vagyunk benne, hogy ma már a következő családi fotók szereplői is jóízűen kuncognak régi önmagukon. És abban is biztosak vagyunk, hogy olvasóink nagy részének is van otthon, a fiókok mélyén legalább egy olyan ősrégi fotója, amit ma már semmi pénzért nem mutogatna ismerőseinek. Család--Hajdú Péter a gyerekei miatt nem ment el a válóperrehttp://www.life.hu/csalad/20170421-hajdu-peter-a-gyerekei-miatt-nem-jelent-meg-a-valoperen.htmlMár másodszorra hiúsult meg Hajdú Péter és Sarka Kata válása. Először egyikük sem ment el, a következő alkalommal viszont már csak Hajdú Péter hiányzott. Állítólag a gyerekek miatt nem jelent meg a műsorvezető, mert Noncsi és Dávidka még nem tudja elfogadni, hogy a szüleik nincsenek együtt. CsaládFotó: Mudra László - OrigoBefogadta a királyi család Harry herceg szerelmét, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/csalad/20170421-befogadta-a-kiralyi-csalad-harry-herceg-szerelmet.htmlNagy szó volt, amikor Harry herceg végre talált maga mellé valakit, de a családja annyira nem örült a választásának. Meghan Markle amerikai színésznőt sokáig nem fogadta el a királyi família, de úgy tűnik, hogy végre áldásukat adták a kapcsolatra. CsaládOrigoHujber Feriéknél már a gyámügy is vizsgálódik?http://www.life.hu/csalad/20170421-hujber-ferieknel-mar-a-gyamugy-is-vizsgalodik.htmlHujber Ferencékhez rendőrséget kellett hívni, kényszerítés vádja miatt indult eljárás. Sajtóértesülések szerint azonban ez még nem minden, állítólag már a gyámügy is vizsgálódik a család körül. CsaládOrigoSzaftos pletykák, megdöbbentő titkok - Kitálaltak a sztárgyerekek dadusai http://www.life.hu/csalad/20170420-kitalaltak-a-sztargyerekek-dadusai.htmlHol van már a csodálatos Mary Poppins, A muzsika hangja szeretetre méltó Mariája, vagy éppen a kissé ijesztő külsejű, de annál melegszívűbb Nanny McPhee? A filmbéli jóságos, megbízható dadusoknak úgy tűnik leáldozott, helyüket pedig számító, pénzéhes kígyók vették át – legalábbis nagyjából ezt gondolhatják Hollywood sztáranyukái, akiknek az utóbbi években igencsak meggyűlt a bajuk gyerkőceik felvigyázóival. Család--Örömhír! Serena Williams kisbabát vár! Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170420-serena-williams-varandos.htmlA teniszezőnő egyre nagyobb eseményekkel lepi meg a környezetét – felgyorsult Serena körül az élet. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.