Majka és Dundika gyerekfotóival nem lehet betelni

Forrás: Instagram/majoroshajnalka -
Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ízben is beszámoltunk már róla, hogy Majka és Dundika hosszabb időre Amerikába utaztak a csemetéikkel. A rajongók legnagyobb örömére a sztárpár nem fukarkodik a kis Oliver és Marián képeivel, szinte elárasztják közösségi oldalaikat a fiúk fotóival. Ezekből szemezgettünk.

A család Disneylandben járt, és lőtt pár képet:

"Disneyland" Forrás: Instagram/majoroshajnalka

Természetesen Majka is posztolt Disneylandből:

"Nice family" Forrás: Instagram/majesz187

Imádnivaló fotó Mariánról:

Majoros Marián Forrás: Instagram/majoroshajnalka

A kis család Las Vegasban:

#stratosphere #lasvegas ‍ ‍ ‍ ❤️

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,

Majka és Oliver:

Az ott a Tissszaszipi fijjam!

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Gyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoCsodaszép fotókon Dundika és Majka gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20170409-dundika-es-majka-gyermekei-nagyon-cukik.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már róla, hogy Majka Amerikába utazott a családjával. Las Vegasból pedig folyamatosan érkeznek a fotók Mariánról és Olivérről, Dundika ugyanis folyamatosan posztol. CsaládOrigoMajka kisfia, Marián nem eszik hamburgerthttp://www.life.hu/csalad/20170301-majka-kisfia-marian-nem-eszik-hamburgert.htmlMa este indul a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor a TV2-n, Ördög Nóra vezetésével. A hazai hírességek gyermekükkel karöltve küzdenek meg egymással, miközben néhány vicces családi történet is napvilágot lát, lerántva a leplet a sztárok magánéletéről. Család--Majka nagyobbik fia, Marián rendmániáshttp://www.life.hu/csalad/20170224-majka-fia-marian-rendmanias.htmlMajka nem túl gyakran oszt meg a családi életükről részleteket, de olykor csöpögtet egy-egy aranyos történetet, ahogy most is tette. Kiderült, hogy Majka nagyobbik fia, Marián rendmániás, amivel kiborítja apukáját! Család--Majka gyerekei, Marián és Olivér nagyon szeretik egymást - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170217-majka-gyerekei-marian-es-oliver-nagyon-szeretik-egymast.htmlKét ördögien aranyos gyereke van Majkának és Dundikának, a legnagyobb szerencséjükre ráadásul nagyon szereti egymást a két csöppség. Marián és Olivér nem győzi ölelgetni egymást. Család--Majka és Dundika kislányt szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20170202-majka-es-dundika-harmadik-baban-gondolkoznak-kislanyt-szeretnenek.htmlMajka és Dundika kapcsolata a kritikusnak mondott hetedik évhez közeledik, de még mindig odavannak egymásért. Nem is olyan rég bővült a családjuk egy kisfiúval, de már eljátszottak egy következő baba gondolatával. Ha kislány lenne, biztosan vállalnák! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.