Nánási Pál Nánási Vencel Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nórit hatalmas meglepetés érte, amikor kisfia úgy döntött, elbújik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! díszletében. Nóri reakcióját egy külön videóban nézhetjük meg.
Ciara hatalmas terhespocakot villantott: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170423-ciara-hatalmas-terhespocakot-villantott.htmlNemcsak Horváth Éva, Ciara is bármelyik pillanatban életet adhat gyermekének.Család--Komoly mérföldkőhöz érkeztek Baby Gabi ikreihttp://www.life.hu/csalad/20170423-baby-gabi-ikrei.htmlBaby Gabi fiai csak úgy nőnek, mint a gomba. Az énekesnő folyamatosan posztol Botondról és Bencéről, hogy tájékoztassa követőit a picikről. Most is komoly mérföldkőhöz érkeztek.Család--Alig tud felkelni az ágyból a várandós Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170423-a-terhes-horvath-eva-alig-tud-felkelni-az-agybol.htmlA várandós szépség terhessége utolsó szakaszában jár, bármelyik percben megszülethet a kisfia. Éva persze alig várja a megható pillanatot.Család--Gáspár Győzőt nem zavarja, hogy megverték a lányát, Evelint?http://www.life.hu/csalad/20170423-gaspar-gyozo-furcsa-nyilatkozatot-tett.htmlMég le sem ment az Esti Frizbi azon adása, amelynek Gáspár Evelin és Győzike lesznek a vendégei, már több botránygyanús kijelentés is napvilágra került az adásból. Kiderült, hogy Evelin beszélt egy januári éjszakáról is, amikor élete első szerelme ezer ember előtt, egy diszkó közepén bántalmazta. Győzi szerint pedig ez teljesen normális... Család--Gáspár Győzőt nem zavarja, hogy megverték a lányát, Evelint?http://www.life.hu/csalad/20170423-gaspar-gyozo-furcsa-nyilatkozatot-tett.htmlMég le sem ment az Esti Frizbi azon adása, amelynek Gáspár Evelin és Győzike lesznek a vendégei, már több botránygyanús kijelentés is napvilágra került az adásból. Kiderült, hogy Evelin beszélt egy januári éjszakáról is, amikor élete első szerelme ezer ember előtt, egy diszkó közepén bántalmazta. Győzi szerint pedig ez teljesen normális... Család--Elképesztően kínos régi családi fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170421-kinos-regi-csaladi-fotok.htmlTudjuk jól, hogy nem szép dolog másokat kinevetni, de biztosak vagyunk benne, hogy ma már a következő családi fotók szereplői is jóízűen kuncognak régi önmagukon. És abban is biztosak vagyunk, hogy olvasóink nagy részének is van otthon, a fiókok mélyén legalább egy olyan ősrégi fotója, amit ma már semmi pénzért nem mutogatna ismerőseinek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.