Kisbabát vár olimpiai bajnokunk, Csipes Tamara

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger -
terhesség Csipes Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás hírt jelentett be kajakosunk, Csipes Tamara. A sportoló őszre várja első gyermekét, de az edzésekkel nem áll le.

"Párommal a riói olimpia után leültünk, és megbeszéltük, hogy talán érdemes volna a gyerekvállalással megvárni még egy olimpiai ciklust. De amit Isten ad, azt el kell fogadni, amúgy is mindketten vágytunk már rá, és így 27 évesen, az olimpia előtt három évvel, úgy érzem, hogy még bőven belefér a gyermekvállalás" – idézte a BHSE hírlevele Csipes Tamarát.

Csipes Tamara Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ralf Hirschberger

zökkenőmentesen tudok majd visszatérni a magyar és a világélmezőnybe, és ott lehetek majd Tokióban

"Külön köszönöm Horváth Gábornak, a BHSE kajak-kenu szakosztályvezetőjének és Gergely Istvánnak, a Honvéd Sportegyesület ügyvezető elnökének, hogy megértéssel és szeretettel gratuláltak döntésemhez, és mindenben támogatnak bennünket."

Csipes Tamara Forrás: AFP/Ferenc Isza

"Az egyik szemem sír, a másik nevet" - idézte a kajakkenusport.hu Horváth Gábort, a BHSE kajak-kenu szakosztályvezetőjét.

Tamara ideiglenes kiesése Eb- és vb-aranyakban mérhető ebben az évben,

"Azt hiszem, az egész sportág nevében mondhatom, hogy gratulálunk Tamarának, és jó egészséget kívánunk neki is, és a babának is" - nyilatkozta Hüttner Csaba szövetségi kapitány, aki hozzátette, hogy a szülés után nagyon várja vissza Csipes Tamarát a válogatottba. "Ugyanakkor nem tagadom, hogy komoly fejtörést okoz a helyzet, hiszen két olimpiai bajnokunk, Kozák Danuta és Tamara állapotos, Kárász Anna és Homonnai Luca - akik tavaly egyesben szintén a legjobbak között voltak - pedig sérülés után lábadoznak. Idén a fiatalokon lesz a sor, hogy bizonyítsanak női kajakban."

Sarka Katánál bővül a családhttp://www.life.hu/csalad/20170429-sarka-katanak-bovul-a-csaladja.htmlHamarosan bővül a család a válófélben lévő Sarka Katánál. Ezt élő facebookos bejelentkezésében jelentette be. CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huIlyen nincs! Elképesztően béna esküvői fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170428-elkepesztoen-bena-eskuvoi-fotok.htmlA borzalmas képek sorozatának még mindig nincs vége! Láttunk már elképesztően kínos régi családi fotókat, mutattunk képeket a túlféltő apukák vicces húzásairól, bizarr apa-lánya pózokról, na meg persze a sztárok kínos múltjáról. Most pedig, hogy egyébként is itt az esküvőszezon, jöjjenek a röhejes menyasszonyok és vőlegények! Család--Nőként a startupok világában - Interjú Csillag Zsuzsivalhttp://www.life.hu/csalad/20170427-nokent-a-startupok-vilagaban-interju-csillag-zsuzsival-suel.htmlA Nőként a startupok világában sorozatunkat egy rendhagyó befejező résszel zárjuk. Csillag Zsuzsi és vállalkozása kilóg a sorból, egyrészt mert Zsuzsi nem a techszférában, hanem a divatvilágban dolgozik, másrészt pedig mert márkája, a Süel már több mint 20 éves. Most tehát egy olyan, már "felnőtt", de folyamatosan megújuló és innovációkban gondolkodó vállalkozásról lesz szó, ahol a nők, a valódi, egyáltalán nem tökéletes, hús-vér nők állnak a középpontban. Család--Megmutatta kisfiát Sváby András – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170428-megmutatta-kisfiat-svaby-andras.htmlSváby András nem osztott meg képet a Facebook-oldalán harmadik fiáról, de a Reggeli stábjával kivételt tett. Nekik megmutatta a csöpp büszkeségét, így mi is láthatjuk a picurkát! Család--Robert De Niro apja meleg volt: ezért hagyta el őkethttp://www.life.hu/csalad/20170427-robert-de-niro-apja-meleg-volt.htmlRobert De Niro ma már ünnepelt sztár, de gyerekként nem volt idilli az élete. Apja sokszor volt agresszív, mint kiderült azért, mert a saját neméhez vonzódott.CsaládAFPNagy a baj Hujber Feriéknél - A színész felesége rendőri segítséget kérthttp://www.life.hu/csalad/20170427-nagy-a-baj-hujber-ferieknel-felesege-rendori-segitseget-kert.htmlA Hot! magazin írta meg, mekkora gondok vannak Hujberék családjában. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.