Angelina Jolie megint alázza Brad Pittet

Forrás: AFP -
Brad Pitt Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsinyes és szomorú, amit Angelina Jolie a válása kapcsán művel. Eddig is koholt vádak alapján akarta lejáratni Brad Pittet, most pedig még egy felszabadulási bulit is szervezett.

Hiába könyörögnek a közös csemetéik fegyverszünetért, Angelina addig nem nyugszik, míg el nem tapossa harmadik férjét. A gyerekbántalmazási mizéria ugyan alaptalannak bizonyult, cserébe Jolie az ünnepek alatt sem engedte Brad közelébe a srácokat.

Angelina Jolie Forrás: AFP

Angelina nem nyugszik, folyamatosan próbál Pittbe rúgni. A Radaronline szerint most rendezett egy úgynevezett "váláspartit", hogy megünnepelje a függetlenségét. Az óriási bulival azt szeretné demonstrálni, hogy az új élete mennyivel jobb lesz, mint amilyen Brad mellett volt. Hát hajrá!

Angelina Jolie megszólalt válásáról Brad Pitt-telhttp://www.life.hu/csalad/20170220-angelina-jolie-a-valasrol-beszel.htmlElőször mutatkozott Angelina Jolie a válási botrány kitörése óta, természetesen nem tudta elkerülni, hogy a szakításról kérdezzék. Pár mondatban ugyan, de nyilatkozott a fájdalmas időszakról, elcsukló hangon. Család--Folytatódik a botrány: Brad Pitt ügyvédei beszóltak Angelina Jolie-nakhttp://www.life.hu/csalad/20161224-folytatodik-a-botrany-brad-pitt-ugyvedei-beszoltak-angelina-jolie-nak.htmlA válási botrány karácsony közeledtével sem csitul, sőt egyre nagyobb lesz. A sárdobálás folytatódik a két színész között.Család--Gyerekei nélkül ünnepelt Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161221-brad-pitt-gyerekei-nelkul-unnepelt.htmlBrad Pitt születésnapja szomorúan telt, mert nem volt lehetősége találkozni a gyerekeivel. Család--Angelina Jolie nem nyugszik- újabb vizsgálat alá vetné Brad Pittethttp://www.life.hu/csalad/20161213-angelina-drogteszteket-akar-a-lathatasert-cserebe.htmlAngelina Jolie kijelentette: akkor engedi látogatni a gyerekeket exének, ha Brad Pitt folyamatosan drogteszteket végtet el magán. CsaládAFPBrad Pitt és Angelina Jolie gyerekei fegyverszünetért könyörögnekhttp://www.life.hu/csalad/20161124-brad-pitt-es-angelina-jolie-gyerekei-fegyverszunetert-konyorognek-egyutt-akarjak-tolteni-a-halaadast.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válása néhány hónappal ezelőtt a fél világot felbolygatta. Azóta durvábbnál durvább történetek és vádak jelentek meg mindkét félről. Most azonban egy nagyon szívszoritó hír látott napvilágot, amit ezúttal a gyerekek generáltak. CsaládOrigoJon Voight megszólalt: ezt gondolja Brad Pitt és Angelina Jolie válásárólhttp://www.life.hu/csalad/20161115-jon-voight-megszolalt-ezt-gondolja-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasarol.htmlJon Voight színész köztudottan nincs jó viszonyban lányával, Angelina Jolie-val, az unokákra azonban szokott vigyázni a nagypapa. Most végre ő is elmondta, mit gondol az év válásáról. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.