Liptai Claudia azért nem akarta látni az édesapját, mert a férfi alkoholista volt

Forrás: facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos -
alkoholizmus Liptai Claudia édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten, egy sajtótájékoztatón beszélt először arról Liptai Claudia, hogy miért nem volt hajlandó találkozni az édesapjával az utolsó éveiben.

Liptai István, Claudia édesapja magányosan halt meg, holttestére a rendőrök találtak rá az otthonában. A műsorvezetőt nagyon megviselte édesapja elvesztése, annak ellenére, hogy évekig nem volt hajlandó találkozni vele. István rengetegszer próbálta felvenni a lányával a kapcsolatot, az unokáját, Pankát is szerette volna megismerni, de hiába, Claudia elzárkózott, bár anyagilag mindig segítette a férfit.

Liptai Claudia elárulta, miért nem akarta látni az édesapját Forrás: facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos

"Pankát megkérdeztem, mit akar majd csinálni, ha felnőtt lesz. Először megijedtem, mert azt mondta, színésznő, műsorvezető lenne (...), én megértem, hogy a gyerekek azt a mintát követik, amit otthon látnak, de nem kell ennek feltétlenül így lennie. Az én apám például alkoholista volt, nem bántam, hogy nem ezt a mintát vittem tovább" – mondta meglepő őszinteséggel Claudia.

"Panka nemrég azzal állt elő, hogy csinálni akar egy YouTube-csatornát. Kérdeztem, milyen tartalmat szeretne ott megosztani? Azt mondta, például tinisminktanácsokat adna. Azt mondtam neki: Szívem! Nagyjából nyolc éve tornázol, mindent tudsz erről a sportról, te abba beletettél nagyon sok munkát. Tudom, hogy ismeri az egész ország a pofikádat az apád és az anyád révén, de a sportoló te vagy. Próbáld megérteni, hogy ha nagyközönség előtt csinálni akarsz valamit, akkor legyen mögötte valós tartalom is. Remélem, megértette. Örülök neki egyébként, hogy Panka egy erős egyéniség, egy önmaga valakije, amellett persze, hogy a Liptai Claudia és a Gesztesi Károly gyereke, de ezzel együtt egy önálló valaki. Abban kell nekem segítenem őt, hogy elkülönüljön a híres szüleitől" – mesélt tovább lányáról a műsorvezető.

A frissen eljegyzett Liptait arról is kérdezték, hogy mikorra tervezik az esküvőt vőlegényével és kisfia édesapjával, Pataki Ádám cukrásszal.

"Ebben a pillanatban nagyon örülök a lánykérésnek, ami igazi meglepetésként ért. Teljes az életem, és elmondhatatlanul boldog vagyok. Az esküvőt közösen fogjuk kitalálni és megtervezni, de ezt még nem kezdtük el"mondta a Borsnak Liptai Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.