Íme néhány gyerek, akik a szüleik kiköpött másai: Fotók!

hasonlóság gyerekek genetika család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokták mondani, hogy nem esik messze az alma a fájától: ezek a szülők és gyerekek olyan egyformák, mintha ugyanazok az emberek lennének. 

Természetesen, mindannyian tudjuk, hogy egy gyermek nemzéséhez két emberre van szükség, de néha a genetika csúnyán megvicceli a szülőket. Bizonyos esetekben a gyermek annyira az egyik szülőjéra hasonlít, mintha kizárólag csak az ő leszármazottja lenne.

Külső jegyeket tekintve az egyikőjük kiköpött mása, míg a másik szülőre egy cseppet sem hasonlít. Akár még le is tagadhatnák egymást. Meglovagolva az egyformaságot néhány vették a fáradtságot, és ugyanolyan beállításban fotózták le a gyermekeiket, mint annak idején őket is kis korukban.

Az eredmény megdöbbentő. Még azt is nehéz elhinni, hogy ebben semmi csalás nincsen.

/1705/_me_n201753125511

Megdöbbentő sorozat hírességekről és hasonmásaikról

A világon mindenkinek van egy hasonmása, ahogy az egyszerű embereknek, úgy a hírességeknek is. Sorozatukban bemutatjuk, kik hasonlítanak a leginkább az ismert sztárokra! Vigyázat, tényleg megdöbbentő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.