Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt korábban megírtuk, Nánási Mici már otthonosan mozog Vietnámban, vannak azonban dolgok, amiktől Ördög Nóra sokkot kap.

A TV2 műsorvezetője, aki a családja mellett bébiszittert is vitt magával az Ázsia Expressz forgatására, döbbenetes dolgokat tapasztal a délkelet-ázsiai országban. Ezeket pedig meg is osztja instagramos követőivel.

- írta ki közösségi oldalára.

A nap kérdése: kell-e nekem ennyire pisilni...? #nincsazafilteramiezensegít #bizonytalanvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal korábban az alábbi furcsaságot tapasztalta:

Öööö... #motopig #ilyeténmégéletembennemláttam #szótlanvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

#motopig #ilyeténmégéletembennemláttam #szótlanvagyok - írta ki Instagram-oldalára Nóra, aki korábban egy özleményt is kiadott az utazásukkal kapcsolatban:

"Természetesen nem vállaltam volna el ezt a feladatot, ha hetekig távol kellett volna lennem a családomtól, így a döntést egy családi kupaktanács előzte meg. Nagyon hálás vagyok a férjemnek és a családomnak, hogy támogattak ebben is. Szerencsés vagyok, hisz Pali munkájának köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy velem tartsanak, jönnek velem a gyerekek is. Így ez a műsor a munka mellett számunkra egy nagy családi kaland lesz, természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.