eltitkolt gyerek Bee Gees DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi állítja, hogy ő bizony a néhai énekes, Maurice Gibb leszármazottja. Egy genetikai vizsgálat hamar magyarázatot adhat a rejtélyes kérdésre.

Maurice Gibb a Bee Gees együttes énekese volt, 2003-ban veszítette életét. Eddig úgy tudtuk, hogy két gyermeke született: Samantha Gibb és Adam Gibb, de felbukkant egy férfi, aki azt állítja, hogy ő is Maurice leszármazottja.

Nick Endacott azt szeretné, ha a zenész bátyja, Barry Gibb vetné magát DNS vizsgálat alá, mert másképp nem tudja bizonyítani az igazát. A 49 éves férfi azt mesélte, hogy a nagynénjétől tudta meg az eddig eltitkolt rokoni szálat.

A 49 éves férfi nem pénzt akar híres édesapja után,csak az igazságot Forrás: AFP

"Teljes sokkhatás alatt vagyok, erre nem számítottam. Nem is akarok mást, csak megtudni az igazságot, hogy ki vagyok valójában" - mondta a férfi.

Janet Jackson eltitkolt gyermeke találkozni akar az énekesnővel

Egy ideje szárnyal az a híresztelés, miszerint Janet Jacksonnak van egy eltitkolt gyermeke az első férjétől, James Debarge-tól. Az énekesnő nem cáfolta és nem is erősítette meg a hírt, amit a volt férje hozott nyilvánosságra. A férfi állítja, ő e-mailben értesült az állítólagos gyerektől a létezéséről. Olvass tovább itt...
Megszületett Felméri Péter első gyermeke - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170508-megszuletett-felmeri-peter-elso-gyermeke.htmlFelméri Péter is beállt a Showder-apák sorába, nemrég ugyanis megszületett az első gyermeke. Egy kisfiúval bővült a családjuk, akiről már fotót is posztolt a büszke apuka. Bálint hihetetlenül aranyos. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHisztiveszély - Nem fogod elhinni, miért borultak ki ezek a gyerekek!http://www.life.hu/csalad/20170505-hiszti-gyerekek-akik-sirnak-kiborulnak-fotok.htmlGyermeket nevelni csodálatos dolog, a legszebb a földön, de tényleg... kivéve, amikor hisztizik. Ezt pedig elég gyakran megteszi, pláne egy pár éves. A kiborulásoknak számtalan formája, erőssége ismert, egy közös azonban mindben van; úgy csapnak le, mint a tornádó, és olyan hirtelen ér végük, mint egy nyári zápornak. Külső szemmel nézve a hisztik okai banálisak, de a gyerekek olyan tragédiaként tudják megélni őket, hogy azonnal Oscar-díjat érdemelnének az alakításukért. Család--Megszületett Munkácsy Kata és Serbán Attila kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170507-megszuletett-munkacsy-kata-es-serban-atilla-kislanya-hanka.htmlA Blikk úgy tudja, hogy tegnap, május 6-án megszületett a Barátok közt egykori színésznőjének kislánya. CsaládRTLKLUBMegszületett Horváth Éva kisfia - FOTÓhttp://www.life.hu/csalad/20170507-megszuletett-horvath-eva-kisfia-elso-foto.htmlMájus 7-én, anyák napján megszületett Horvát Éva kisfia.Család--Kendőzetlen őszinteséggel köszöntötte anyukáját Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20170507-szabo-zsofi-kendozetlen-oszinteseggel-koszontotte-anyukajat.htmlSzabó Zsófi megható őszinteséggel köszöntötte édesanyját anyák napján. Szerinte nem csak a szépet és a jót kell megosztani.Család--Megható, ahogy Liptai Claudia az édesanyjára emlékezikhttp://www.life.hu/csalad/20170507-meghato-ahogy-liptai-claudia-az-edesanyjara-emlekezik.htmlLassan hét éve, hogy Liptai Claudia édesanyja elhunyt, a népszerű műsorvezető pedig minden percben érzi a hiányát.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.