Ez a világ legromantikusabb esküvői fotója

esküvő házasság esküvői fotózás romantika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra került minden idők egyik legmeghatóbb esküvői fotója. A fényképész nem bízta a véletlenre, kihozta az ifjú párból a legmélyebb érzelmeket.

Adrian és Roslyn, az ausztráliai Bowral városában keltek egybe április 30-án. A nagy napra természetesen fényképészt is hívtak, aki minden pillanatot igyekezett lencsevégre kapni.

James Day azonban olyan fotót készített róluk, ami azóta is futótűzszerűen terjed az interneten. Pedig semmi érdekességet nem csinált. Mindössze csak arra kérte Adriant, hogy mondja el Roslynak, miért pont őt választotta feleségül.

Adrian azonban nem akarta ország világ előtt szétkürtölni az érzelmeit, így a menyasszony fülébe súgta a választ, akinek némán folytak a könnyek az arcán a szavak hallatán. Ennél meghatóbb pillanatot nem is tudunk elképzelni.

Esküvői hagyományok és ami mögöttük van

Még ma is könnybe lábad a szemed, ha az esküvődön viselt káprázatos menyasszonyi ruhád jut az eszedbe? Soha nem fogod elfelejteni a mézeshetek izgalommal teli romantikáját? Na de mit tudsz valójában a nálunk is oly népszerű esküvői hagyományokról? Nem sokat? Akkor itt az ideje, hogy képbe kerülj.
Maurice Gibbnek eltitkolt gyermeke lenne? http://www.life.hu/csalad/20170508-egy-ferfi-azt-allitja-hogy-maurice-gibb-leszarmazottja.htmlEgy férfi állítja, hogy ő bizony a néhai énekes, Maurice Gibb leszármazottja. Egy genetikai vizsgálat hamar magyarázatot adhat a rejtélyes kérdésre. CsaládOrigoBeatrice McCartney az édesapja kiköpött mása: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170508-beatrice-mccartney-es-paul-mccartney-teljesen-egyformak.htmlFriss fotó látott napvilágot a Beatles egykori tagjáról, Paul McCartney-ról és a lányáról. A 13 éve tini teljesen úgy fest, mint a híres édesapja. Család--Megszületett Felméri Péter első gyermeke - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170508-megszuletett-felmeri-peter-elso-gyermeke.htmlFelméri Péter is beállt a Showder-apák sorába, nemrég ugyanis megszületett az első gyermeke. Egy kisfiúval bővült a családjuk, akiről már fotót is posztolt a büszke apuka. Bálint hihetetlenül aranyos. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszületett Horváth Éva kisfia - FOTÓhttp://www.life.hu/csalad/20170507-megszuletett-horvath-eva-kisfia-elso-foto.htmlMájus 7-én, anyák napján megszületett Horvát Éva kisfia.Család--Hisztiveszély - Nem fogod elhinni, miért borultak ki ezek a gyerekek!http://www.life.hu/csalad/20170505-hiszti-gyerekek-akik-sirnak-kiborulnak-fotok.htmlGyermeket nevelni csodálatos dolog, a legszebb a földön, de tényleg... kivéve, amikor hisztizik. Ezt pedig elég gyakran megteszi, pláne egy pár éves. A kiborulásoknak számtalan formája, erőssége ismert, egy közös azonban mindben van; úgy csapnak le, mint a tornádó, és olyan hirtelen ér végük, mint egy nyári zápornak. Külső szemmel nézve a hisztik okai banálisak, de a gyerekek olyan tragédiaként tudják megélni őket, hogy azonnal Oscar-díjat érdemelnének az alakításukért. Család--Megszületett Munkácsy Kata és Serbán Attila kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170507-megszuletett-munkacsy-kata-es-serban-atilla-kislanya-hanka.htmlA Blikk úgy tudja, hogy tegnap, május 6-án megszületett a Barátok közt egykori színésznőjének kislánya. CsaládRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.