Hatalmas feladat vár a kis György hercegre és Saroltára

Forrás: Facebook/The Royal Family -
Pippa Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két királyi csemetére, a kis György hercegre és a húgára, Saroltára nagy és komoly feladatok várnak nagynénjük, Pippa Middleton esküvőjén.

Mint ismeretes, Katalin húga, Pippa Middleton és vőlegénye, James Matthews május 20-án, a Berkshire-beli Szent Márk-templomban mondják ki a boldogító igent. A lagzi a Middleton család vidéki otthonában lesz, és a meghívottak között szerepel Katalin hercegné, Vilmos és Harry herceg, Meghan Markle és természetesen a család két szeme fénye, György herceg és a hamarosan kétéves Sarolta hercegnő is. A kicsik pedig komoly feladatokat is vállaltak a nagy napon - írja a Mirror.

Katalin hercegnő és Sarolta Forrás: Facebook/The Royal Family

Míg György a gyűrűt viszi majd az oltárhoz, addig a kishúga koszorúslány lesz. Katalin ezzel szemben a háttérben szeretne maradni, ezért sem vállalja a menyasszony tanújának szerepét, mert nem szeretné ellopni húga elől a show-t. Mondjuk a gyermekei megteszik majd helyette is...

György herceg Forrás: Facebook/The Royal Family

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.