Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Blogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, Liliennek. A színésznő szerencsére nem rejtegeti gyermekét, újabb édes fotót posztolt róla. 

A Life.hu sztárszerzője, akinek szülés utáni alakja máris tökéletes, megmutatta, hogy telik egy szombat délelőttjük:

Egy kis közös hétvégi mesenézés...

Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) által megosztott bejegyzés,

Még egy hónapos sem volt Som-Balogh Edina kislánya, Lilien, amikor a sztármama máris megpróbált vásárolni menni vele. Facebook-oldalán számolt be arról, hogy sikerült, rajongói viszont nekiestek, miért teszi ki ennek a picit. Az esetről itt olvashatsz bővebben!

Som-Balogh Edina vásárolni vitte háromhetes kislányát: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170409-som-balogh-edina-megmutatta-kislanyat-lilient.htmlMég nincs egy hónapos Som-Balogh Edina kislánya, Lilien, a színésznő azonban máris megpróbált vásárolni menni vele. Facebook-oldalán számolt be arról, hogy sikerült. Család--Som-Balogh Edina megmutatta a kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170328-som-balogh-edina-megmutatta-a-kislanyat.htmlSom-Balogh Edina nemrég adott életet második gyermekének, aki a Lilien nevet kapta. Az apróságról nemrég egy fotót is megosztott a színésznő. apukája vállán alszik a csöppség. Család--Megmutatta szülés utáni alakját Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/csalad/20170324-som-balogh-edina-megmutatta-szules-utani-alakjat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életet adott második gyermekének Som-Balogh Edina. Most pedig meg is villantotta kifogástalan alakját. CsaládOrigoSom-Balogh Edina egy héttel a szülés után teljesen fittnek érzi magáthttp://www.life.hu/csalad/20170318-som-balogh-edina-masodik-szuleserol-meselt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Som-Balogh Edina a minap világra hozta kislányát. A színésznő a Mokka péntek reggeli adásában elmondta, máris remek formában van. CsaládOrigoMegszületett Som-Balogh Edina második gyermeke, Lilien - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170316-megszuletett-som-balogh-edina-kislanya.htmlTapasztalt anyukaként vágott bele második terhességébe Som-Balogh Edina, de ez merőben más volt, mint az első. A kicsi lány picit tovább is maradt anyukája pocakjában a kelleténél, de végre megszületett Lilien komplikációk nélkül. CsaládOrigoIlyen gyönyörű kismama Som-Balogh Edinahttp://www.life.hu/csalad/20170127-gyonyoru-kismama-som-balogh-edina.htmlA Barátok közt egykori sztárja második gyermekével várandós. Az egész család izgatottan várjaa kicsi érkezését, Som-Balogh Edina pedig kiélvezi a várandósság minden pillanatát. Látszik is rajta, hiszen csak úgy ragyog a színésznő. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.