Íme, a leggazdagabb kölykök: Dubajban és Londonban is megy a fényűzés

Forrás: Instagram/RichKidsOfDubai -
gazdagság London Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leggazdagabb kölykök fotóit csokorba szedik az Instagramon, így egybe, töményen láthatjuk azt a fényűzést, ami nekik jutott. Olyan luxus veszi őket körül, amit az egyszerű ember fel sem tud fogni, és ez még csak egy szelete az igazi életüknek!

A gazdag emberek élete zárt ajtók mögött zajlik, kivéve, ha nagyon szeretik a magamutogatást. Ez a két tulajdonság pedig manapság kéz a kézben jár, főként, ha tinédzserek kezébe kerülnek a milliók. És bizony bőven van olyan fiatal, akinek nem az a legnehezebb választás, hogy milyen színű biciklit kérjen, hanem az, hogy mekkora legyen a jachtja!

Nehéz sorsú tinilány Dubajból Forrás: Instagram/RichKidsOfDubai

Természetesen nemcsak a vízi közlekedésben császárok a gazdag kölykök, hanem a szárazföldi és a légi közlekedésben is.

Autók garmadája áll a rendelkezésükre, és elmaradhatatlan tartozékuk a magánrepülő.

Nem kérdés, hogy ruhákból és ékszerekből sem szenvednek hiányt, valószínűleg nekik tényleg minden napra jut egy teljesen új szett.

Vég nélkül folynak a drága pezsgők, és egyéb drága italok, és persze a háziállatok sem olyanok, mint az egyszerű embereknél. Ha kutya, akkor temrésztesen neki is kijár a luxus, de még jobb, ha nem is egy hétköznapi állatot választanak, hanem inkább egy vad ragadozót!

Rakd ki a darabkákat úgy, hogy egységet alkossanak – a mozaikcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170514-rakd-ki-a-darabkakat-a-mozaikcsaladok-mukodese.htmlA család a legszebb és a leghatékonyabb szociális egység. Tagjai feltétel nélküli bizalommal és szeretettel bírnak egymás iránt, valamint az egyén működése tekintetében kulcsfontosságú szerepet tölt be a család minősége. Egyre több a válás, ezzel párhuzamosan nő a mozaikcsaládok száma. Hogy mit is jelent tulajdonképpen a mozaikcsalád, és milyen módon hat a benne élőkre? Nos, ezzel foglalkozunk ma, a Családok Nemzetközi Napján. CsaládOrigoErős Antónia elárulta, kire hasonlítanak a gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20170514-eros-antonia-elarulta-kire-hasonlitanak-gyerekei.htmlA Bors készített interjút az egyik legnépszerűbb magyar híradóssal, Erős Antóniával. A gyerekeiről még sosem láthattunk képeket, Antónia vigyáz arra, hogy Szonja és Matyi ne a nyilvánosság előtt éljék életüket. Most azonban elárulta, hogy kire hasonlítanak az ikrek. Család--Gyerekek, akik egyedül utaztak - Elképesztő és megdöbbentő történetekhttp://www.life.hu/csalad/20170512-gyerekek-akik-egyedul-utaztak-torteneteik-elkepesztoek-es-megdobbentoek.htmlMegszökik, eltűnik. Ettől a két dologtól minden szülő retteg. A gyerekek még nem képesek felmérni egy-egy tettük súlyát és cselekedeteik kockázatát. Így történhet meg, hogy olyanra adják a fejüket, ami felnőtt szemmel nézve meggondolatlan, veszélyes lehet. Vajon mire gondolt a 6 éves kisfiú, amikor a reptérre ment a szülei nélkül, vagy épp az a tinédzser lány, aki egy tengeralattjáróra szökött fel? Korábban már írtunk olyan eltűnt gyermekről, aki a mai napig nem került elő. Ám ezek az esetek mások. Család--Hatalmas feladat vár a kis György hercegre és Saroltárahttp://www.life.hu/csalad/20170513-gyorgy-herceg-viszi-a-gyuruket-pippa-middleton-eskuvojen.htmlA két királyi csemetére, a kis György hercegre és a húgára, Saroltára nagy és komoly feladatok várnak nagynénjük, Pippa Middleton esküvőjén.CsaládOrigoNánási Vencel nagyon élvezi a világjárásthttp://www.life.hu/csalad/20170513-ordog-nora-fia-nanasi-vencel-nagyon-boldog.htmlSoha ennyi fénykép nem került nyilvánosságra Ördög Nóra és Nánási Pál kisfiáról, Veciről. Mióta a család Ázsiába utazott, elárasztanak bennünket a cukibbnál cukibb családi fotókkal. Család--A kislányával sétáló Ryan Goslingnál nem lesz ma már édesebbhttp://www.life.hu/csalad/20170513-ryan-gosling-lanyaval-esmeraldaval.htmlEva Mendes alig lépett ki a házból azóta, hogy megszülte a lányait, ebből kifolyólag a sztárpár nem is nagyon mutogatja a kicsiket. Sőt, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány fotót láthattunk eddig Ryan Gosling leszármazottjairól. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.