Eurovíziós Dalfesztivál család Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közönség szavazatainak köszönhetően nyolcadik helyezett lett Pápai Joci az Eurovízión. Hatalmas boldogság ez neki, ugyanakkor már alig várta, hogy hazatérjen. Az énekesnek nagyon hiányzott a családja.

Az egész ország büszke lehet Pápai Jocira, hiszen nyolcadik lett az Eurovízión. Az énekes családja is nagyon örült a helyezésnek, de még jobban a hazatérésnek. Joci sem bírta már a családja nélkül, a színpadra lépés előtt is el kellett terelnie a gondolatait.

Pápai Joci alig bírt leszakadni felesége szájáról a hazatérés után Forrás: Facebook/Pápai Joci

Büszke vagyok rájuk, amiért háttérbe helyezték az érzéseiket, és nem hangsúlyozták a napi beszélgetéseinken, hogy mennyire hiányolnak.

mesélte az énekes a Borsnakahogy arról a Life.hu is beszámolt, mellműtéten esett át

Íme, a leggazdagabb kölykök: Dubajban és Londonban is megy a fényűzéshttp://www.life.hu/csalad/20170515-dubaj-es-london-leggazdagabb-gyerekei.htmlA leggazdagabb kölykök fotóit csokorba szedik az Instagramon, így egybe, töményen láthatjuk azt a fényűzést, ami nekik jutott. Olyan luxus veszi őket körül, amit az egyszerű ember fel sem tud fogni, és ez még csak egy szelete az igazi életüknek! CsaládOrigoFejős Éva féltette Lindát a babaúszástólhttp://www.life.hu/csalad/20170515-fejos-eva-es-kislanya-babauszason-jart.htmlFejős Éva kislánya élete első babaúszásán vett részt: a sztáranyuka bevallotta, eleinte nagyon féltette Lindát. Család--Ennyire örült a családja Pápai Jocinak - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170515-ennyire-orult-a-csaladja-papai-jocinak.htmlPápai Joci nyolcadik lett az Eurovíziós Dalfesztiválon, a sok munka után pedig már itthon piheni ki a fáradalmakat. A családja nagyon örül, hogy végre hazaért. Az énekes meg is mutatta, milyen nagy most otthon a harmónia. Család--Rakd ki a darabkákat úgy, hogy egységet alkossanak – a mozaikcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170514-rakd-ki-a-darabkakat-a-mozaikcsaladok-mukodese.htmlA család a legszebb és a leghatékonyabb szociális egység. Tagjai feltétel nélküli bizalommal és szeretettel bírnak egymás iránt, valamint az egyén működése tekintetében kulcsfontosságú szerepet tölt be a család minősége. Egyre több a válás, ezzel párhuzamosan nő a mozaikcsaládok száma. Hogy mit is jelent tulajdonképpen a mozaikcsalád, és milyen módon hat a benne élőkre? Nos, ezzel foglalkozunk ma, a Családok Nemzetközi Napján. CsaládOrigoJustin Timberlake így köszöntötte feleségét anyák napjánhttp://www.life.hu/csalad/20170515-justin-timberlake-koszontotte-feleseget-anyak-napjan.htmlNálunk már elmúlt anyák napja, de Amerikában idén május 14-én ünnepelték. Justin Timberlake is megemlékezett az eseményről, egy gyönyörű posztban köszönte meg feleségének, hogy ilyen csodálatos édesanya. Család--Erős Antónia elárulta, kire hasonlítanak a gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20170514-eros-antonia-elarulta-kire-hasonlitanak-gyerekei.htmlA Bors készített interjút az egyik legnépszerűbb magyar híradóssal, Erős Antóniával. A gyerekeiről még sosem láthattunk képeket, Antónia vigyáz arra, hogy Szonja és Matyi ne a nyilvánosság előtt éljék életüket. Most azonban elárulta, hogy kire hasonlítanak az ikrek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.