Janicsák Veca szakított a gyermeke apjával

Forrás: Facebook/Janicsák Veca FanClub -
Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca hétről hétre felszabadultan szórakoztatja a nézőket a TV2 A Nagy Duett című műsorában Simon Kornél oldalán, miközben párjával, Ábellel már külön utakon folytatják.

A Story magazin eredetileg Janicsák Veca és Ábel esküvőjéről szeretett volna megtudni részleteket, amikor kiderült, hogy az énekesnő már nincs együtt a kislánya apjával. "Minden a legnagyobb rendben van köztünk. Hogy mindig ezt találgatják, annak az az oka, hogy Ábel nem közszereplő, és én nagyon vigyázok rá és a kislányomra is. Tudom, mit vállaltam azzal, hogy énekesnő leszek, de őket nem akarom belekeverni. Nem rejtegetem Ábelt, de nyilvános eseményekre általában nem megyünk közösen" - mesélte a lapnak másfél hónapja Janicsák Veca, amikor a szakításról faggatták. Hogy pontosan mikor mentek szét, arról nem akart semmit elárulni.

Janicsák Veca és kislánya, Emma Forrás: Facebook/Janicsák Veca FanClub

Úgy tudni, Veca gyermekének apja, Ábel fotósként dolgozik, és most is aktívan részt vesz a lánya életében. Emma másfél éves, és állítólag nem vette észre az otthoni változást, semmit nem érzékel a szakításból . "Nem állítom, hogy könnyű volt, de elsősorban édesanya vagyok, nekem azt kell szem előtt tartanom, hogy mi a legjobb a kislányomnak."

Menyasszonyok anyaszerepben - Bűbájos szoptatós fotók http://www.life.hu/csalad/20170516-menyasszonyok-anya-bubajos-szoptatos-fotok.htmlAz esküvő napja egy szempillantás alatt véget ér, így rengeteg dolgot kell belesűríteni; fogadalmak, beszédek, tánc, hivatalos fotózás... stb. Ám, vannak olyan arák, akiknek a hagyományos teendőkön kívül akad más is. Ők azok, akik elsődlegesen nem menyasszonyok, hanem anyák. Család--Majka gyerekeit imádja az internethttp://www.life.hu/csalad/20170517-majka-cuki-fotot-posztolt-a-fiairol.htmlEddig is imádták a rajongók Majka képeit, amin a gyerekei szerepelnek, de a legfrisebb fotó mindent visz. CsaládOrigoGenetikai szexuális vonzerő, avagy anyák, akik szerelmesek lettek a saját gyerekükbehttp://www.life.hu/csalad/20170516-genetikai-szexualis-vonzero-anyak-akik-szerelmesek-lettek-sajat-gyermekukbe.htmlA genetikai szexuális vonzerőről viszonylag ritkán esik szó, hiszen a szülő-gyermek közti testi viszony tabunak számít. Ám az esetek számát tekintve a GSA (genetic sexual attraction) gyakoribb, mint hinnénk. Fontos leszögezni, hogy ez nem egyenlő a pedofíliával és egyéb gyermekek ellen elkövetett szexuális visszaéléssel. Család--Intim fotósorozatot készít a családjáról egy nő (18+)http://www.life.hu/csalad/20170517-intim-kepeken-jeleniti-meg-a-csaladjat-egy-no.htmlNem mindennapi fotósorozat látott napvilágot egy családról: olyan képek, melyeken a meztelenség nem az erotikát szimbolizálja. CsaládOrigoBenkő Dániel 69 évesen apa lesz?http://www.life.hu/csalad/20170517-kedvese-gyereket-akar-szulni-benko-danielnek.htmlNem mindennapi interjúnak lehettünk szem és fültanúi: Benkő Dániel és a nála 50 évvel fiatalabb múzsája, Bazsarózsa a gyermekáldáson dolgozik. CsaládOrigoRonan Keating megmutatta kisbabáját: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170516-ime-az-elso-foto-ronan-keating-kisbabajarol.htmlMost először láthatjuk a Ronan Keating kisbabáját: nagyon aranyos fotót posztolt a feleségével. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.