Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkapó képet tett fel a Facebookjára Liptai Claudia. A fotón mindkét gyermeke, Panka és Marcell is szerepel. 

Úgy tűnik, a kis Marcell már nagyon ügyesen ficánkol, Panka pedig utánozta őt, és együtt „repülőztek" a padlón. "Délutáni szárazföldi edzés. Holnap ugyanezt a levegőben is kipróbálják!" - írta a képhez Clau.

A kommentelők elolvadtak a fotó láttán, többen szeretnék, ha végre tetőtől talpig megnézhetnék a kicsi Marcellt.

Először mutatta meg kislányát Máté Kriszta: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170506-eloszor-mutatta-meg-kislanyat-mate-kriszta.htmlA kilencéves Anna kijelentette, ő is szeretne szerepelni édesanyja Anyamonológok című kisfilmjében. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoStohl András édesanyja kedveli a fia barátnőjéthttp://www.life.hu/csalad/20170505-stohl-andras-edesanyja-kedveli-fia-baratnojet-vicat.htmlFia mindegyik párjával jó viszonyt ápol a színész édesanyja. CsaládFotó: Dudás Szabolcs - OrigoÚj fotó készült Sarolta hercegnőről, maga Katalin készítettehttp://www.life.hu/csalad/20170501-uj-foto-keszult-sarolta-hercegnorol-maga-katalin-keszitette.htmlAhogy a kis Györgyön, úgy Sarolta hercegnőn is mindig rajta van a világ szeme. A kislányról készült legújabb nyilvános fotó is roppant népszerű, ami nem is csoda, hiszen oltári cuki. Család--Így néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoKözös fotón Liptai Claudia gyerekei: Panka és Marcihttp://www.life.hu/csalad/20170422-kozos-foton-liptai-claudia-gyerekei-panka-es-marci.htmlLiptai Claudia fotója a cukiságok cukisága. Egy fotón mutatta meg két gyerekét, és azt, mennyire szeretik egymást. CsaládOrigoGyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.