Arcfiatalító eljáráson esett át Horváth Éva: Fotó!

szülés szépészeti beavatkozás Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztáranyuka egy speciális arckezelésen esett át, amiről fotót is posztolt a rajongóinak. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, nemrég világra jött Horváth Éva első csemetéje. Akkoriban a terhesség foglalta le a sztáranyukát, hiszen még várandósan is dolgozott. Most pedig a csecsemő tölti ki Éva minden percét, éppen ezért nagy dolog, hogy tudott magának szorítani egy kis beauty-időt.

A közösségi oldalára kitett fotóhoz is ezt írta posztnak: "10 hónap után, végre egy jó kis arckezelésen"

Természetesen a kommentelők bíztatták a 38 éves anyát, hogy kezelések nélkül is nagyon szép, sőt olyan hozzászóló is akadt, aki Évától kért tanácsot a beavatkozással kapcsolatban. A sztár pedig készségesen választol a rajongóinak.

Horváth Éva megmutatta a kisfiát - Fotó

Horváth Éva május 7-én adott életet kisfiának, azóta körülötte forog az élete. Azt máris tudja, mit rontott el Kristófnál, de nem érdekli! Olvass tovább itt...

Az 5 legjobb családokról szóló sorozat, amelyet csak imádni lehethttp://www.life.hu/csalad/20170520-az-5-legjobb-csaladokrol-szolo-sorozat.htmlA legjobb női sorozatokról korábban már írtunk, most a családokról szólók kerülnek terítékre. Érdemes már az elején leszögezni, hogy nem feltétlenül azok kerültek fel a toplistánkra, amelyek kizárólag a vígjáték kategóriájába sorolandók. Természetesen pluszpont jár azokért a jelenetekért, melyeken valóban jóízűen lehet nevetni, és túlmutatnak az átlagos, számos helyen elsütött poénokon. Ne feledd el, hogy a legjobb öröm a káröröm, egy fiktív család kinevetése pedig kicsit sem kell, hogy zavarba ejtsen minket. Ám egy családról szóló sorozat annyi mindent rejthet magában – segíthet a gyereknevelésben, remek példákkal mutathatja be egy család működését, könnyeket csalhat a szemünkbe, vagy csak épp ráébreszthet minket arra, hogy mennyire remekül is működik a mi családi egységünk. CsaládAFPÍme, Katalin hercegné és Pippa eltitkolt testvére, James Middleton!http://www.life.hu/csalad/20170520-vilmos-es-harry-herceg-pippa-eskuvojen.htmlKorábban arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg a barátnőjével, Meghan Markle-lel teszi majd tiszteletét Pippa esküvőjén, ennek ellenére egyedül ment el a ceremóniára. Ott volt viszont James Middleton, aki örökké testvérei árnyékában él. Család--Nézd meg, mit csinált a kis György herceg Pippa esküvőjén!http://www.life.hu/csalad/20170520-gyorgy-herceg-pippa-middleton-eskuvojen.htmlMint ismeretes, szombat délután egy káprázatos ruhában férjhez ment Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. Természetesen a ceremónián elbűvölően festett Katalin is. Az esküvőn egyébként se Harry barátnője, se II. Erzsébet nem vett részt, György és Sarolta viszont ott voltak, és nagyon édes képek készültek róluk. Család--Pataki Ádám: "Claudiának is van egy élete, és nekem is"http://www.life.hu/csalad/20170520-liptai-claudiarol-beszelt-pataki-adam.htmlLiptai Claudia vőlegénye ritkán nyilatkozik, és ha igen, akkor sem a magánéletől mesél. Most azonban úgy tűnik, kivételt tett. CsaládOrigoMegszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmoshttp://www.life.hu/csalad/20170520-megszuletett-erdei-zsolt-harmadik-gyermeke.htmlMájus 18-án megszületett Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmos. A kisfiú, testvéréhez hasonlóan, hét hónapra, koraszülöttként jött a világra. CsaládOrigoMagyar 4 éves kislány, Menyhárt Lola lehet a világ szépe!http://www.life.hu/csalad/20170519-a-4-eves-menyhart-lola-lehet-a-vilag-szepe.htmlA világszépe választáson bizonyíthat Menyhárt Lola, akit apukája nevezett be egy magyar versenyre. Olyan jól sikerült, hogy ő képviseli hazánkat a világ szépségei között. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.