Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nem láttunk már fényképet Nádai Anikó kisfiáról, a műsorvezető viszont most megörvendeztetett minket eggyel.

Patrik hatalmasat nőtt, a büszke anyuka pedig nem rejtegeti őt tovább:

Nádai Anikó és Patrik Forrás: Instagram/nadai_aniko

Új szerelméről mesélt Nádai Anikó

Nádai Anikó tavaly év végén szakított gyermeke apjával, de szerencsére gyorsan rátalált a szerelem. Anikó a szakítás után igyekezett erős maradni, kisfia miatt nem engedhette el magát, nem engedhette meg magának, hogy depressziós legyen. A csinos műsorvezető nem maradt sokáig egyedül, pár hete derült ki, hogy megint szerelmes. A részletekről itt olvashatsz bővebben!
Gáspár Evelin rémesen főz az anyja szerint http://www.life.hu/csalad/20170521-gaspar-evelin-egyaltalan-nem-tud-fozni.htmlGáspár Bea köztudottan egy igazi ételzsonglór. Bármiből képes finom fogásokat rittyenteni, és ezt már többször is bebizonyította. De mi újság Evelinnel? CsaládOrigoArcfiatalító eljáráson esett át Horváth Éva: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170521-igy-fiatalodik-horvath-eva.htmlA sztáranyuka egy speciális arckezelésen esett át, amiről fotót is posztolt a rajongóinak. CsaládOrigoÍgy fest Szulák Andrea és a kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170521-kozos-foton-szulak-andrea-es-a-kislanya.htmlKülönleges fotót tett közzé az Instagram oldalán Szulák Andrea: így pózolnak a kislányával a szegedi fesztiválon. Család--Íme, Katalin hercegné és Pippa eltitkolt testvére, James Middleton!http://www.life.hu/csalad/20170520-vilmos-es-harry-herceg-pippa-eskuvojen.htmlKorábban arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg a barátnőjével, Meghan Markle-lel teszi majd tiszteletét Pippa esküvőjén, ennek ellenére egyedül ment el a ceremóniára. Ott volt viszont James Middleton, aki örökké testvérei árnyékában él. Család--Íme, Katalin hercegné és Pippa eltitkolt testvére, James Middleton!http://www.life.hu/csalad/20170520-vilmos-es-harry-herceg-pippa-eskuvojen.htmlKorábban arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg a barátnőjével, Meghan Markle-lel teszi majd tiszteletét Pippa esküvőjén, ennek ellenére egyedül ment el a ceremóniára. Ott volt viszont James Middleton, aki örökké testvérei árnyékában él. Család--Az 5 legjobb családokról szóló sorozat, amelyet csak imádni lehethttp://www.life.hu/csalad/20170520-az-5-legjobb-csaladokrol-szolo-sorozat.htmlA legjobb női sorozatokról korábban már írtunk, most a családokról szólók kerülnek terítékre. Érdemes már az elején leszögezni, hogy nem feltétlenül azok kerültek fel a toplistánkra, amelyek kizárólag a vígjáték kategóriájába sorolandók. Természetesen pluszpont jár azokért a jelenetekért, melyeken valóban jóízűen lehet nevetni, és túlmutatnak az átlagos, számos helyen elsütött poénokon. Ne feledd el, hogy a legjobb öröm a káröröm, egy fiktív család kinevetése pedig kicsit sem kell, hogy zavarba ejtsen minket. Ám egy családról szóló sorozat annyi mindent rejthet magában – segíthet a gyereknevelésben, remek példákkal mutathatja be egy család működését, könnyeket csalhat a szemünkbe, vagy csak épp ráébreszthet minket arra, hogy mennyire remekül is működik a mi családi egységünk. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.